Jump to content

DDR3 Overclock @1650Mhz

Aris0602

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γειά σας και πάλι.

Όπως θα δείτε και απο το σύστημα της υπογραφής, δουλεύω τον C2Q 9300 απο 2,5Ghz στα 3,3Ghz (7.5x440). H μητρική που έχω, με την συγκεκριμένη ρύθμιση, μπορεί να δουλέψει αυτή την στιγμή, μνήμες DDR3 στα 1650mhz περίπου(δε θυμάμαι ακριβώς πόσο). Οι μνήμες που ήδη έχω(1333mhz) δοκίμασα και δέ μπορούν να δουλέψουν ούτε στα 1400 περίπου.

Ερωτώ, λοιπόν..

Οι μνήμες που πρέπει να πάρω, πρέπει να είναι στα 1600mhz ή πρέπει 1800mhz??

Επειδή είμαι και "νέος" με το άθλημα, θα είμαι οκ με απλή τοποθέτηση ή θα πρέπει να παίξω και με volts κτλ???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

(Ψήνεται κανείς για Teamgroup Xtreme 4gb 1333Mhz?? Τιμή μπόμπααα:woot:)

καλησπερα φιλος!θα ηθελα να με βοηθησεις σε κατι!εχω τον ιδιο επεξεργαστη αλλα μου εχει παει με ο/c μεχρι 2.85!μετα αν παω να τον ανεβασω κι αλλο μου bootarei!voltages kai tetia kokopsara δεν τα εχω πειραξει καθολου γτ δεν τα γνωριζω!!εχεις μηπως καμια συμβουλη???σ'ευχαριστς που με ακουσες....η που με διαβασες!!!;)

καλησπερα φιλος!θα ηθελα να με βοηθησεις σε κατι!εχω τον ιδιο επεξεργαστη αλλα μου εχει παει με ο/c μεχρι 2.85!μετα αν παω να τον ανεβασω κι αλλο μου bootarei!voltages kai tetia kokopsara δεν τα εχω πειραξει καθολου γτ δεν τα γνωριζω!!εχεις μηπως καμια συμβουλη???σ'ευχαριστς που με ακουσες....η που με διαβασες!!!;)

Φίλε ntinos, δεν έχω πειράξει ούτε εγώ τα ψιψιψίνια και volts κτλ, αλλά δέν έχω την εργοστασιακή ψύκτρα του επεξεργαστή, αλλά μια άλλη της Scythe που είναι σε διαστάσεις πυρότουβλου :sarcastic:! Υποθέτω, πως αυτός είναι ο λόγος που έχω τέτοιο αποτέλεσμα.

ουτε εγω!εχω βαλει ομως μια zalman cnps7000-cu στις 2700 rpm και οταν προσπαθησω να το παω πανω απο 2,85 μου κανει boot failure

τι εννοεις??ακου και το κουλο...κατεβασα την συχνοτητα στην μαμισια και εχω ακομα τις ιδιες θερμοκρασιες...ΕΛΕΟΣ!!!!

Φιλε οι μνημες οπυ εχεις ειναι οι πρωτες που ειχα παρει. οταν πρωτοβγηκαν οι DDR3. 200 ευρω τα 2Gb!

Απο δοκιμες που ειχα κανει ειχαν φτασει γυρω στα 1400 με 7-7-7-21 και max 1520 με 9αρια οσα βολτ και να εδινα. Εγω τις δουλευα στα 1333 7-7-7-21.

Το 1600 κιτ της ιδιας εταιριας ομως ειναι πολυ αξιολογο και κατα πασα πιθανοτητα θα σου επιτρεψει να φτασεις το επιθυμητο FSΒ. Νομιζω φορανε D9GTR (τα καλυτερα τσιπακια για DDR3).

Πληροφοριακα εγω εχω τις Cellshock 1600 7-6-6-18 D9GTR και τις δουλευω στα 1800 με τα ιδια timings. Επισης εχουν δουλεψει και 1Τ με 2,1 βολτ.

Με 440 FSB οι μνημες σου θα δουλευουν στα 1760 με 2:1. Οποτε αν θελεις τοσο FSB να πας σε ενα 1800 CL8 κιτ για να εισαι σιγουρος.

Προσπαθούσα να δουλέψω τις μνήμες πανω απο 1333 κ δεν γινοταν με τίποτα. Βρήκα όμως τι φταίει. Έχω 4χ1gb αλλα τα 2 απο τα 4 είναι dark edition, οπότε μόνο με αυτές, δούλεψε κανονικά το σύστημα. Με όλες μαζί, ποτέ!

Μου αρέσει που ετοιμαζόμουν την προηγούμενη βδομάδα να παω να πάρω απο το e-shop τις OCZ στα 1800mhz, στην τιμή των 180€ και βλέπω τώρα πως έχουν πάει στα 95€.. τί παίχτηκε???

Προσπαθούσα να δουλέψω τις μνήμες πανω απο 1333 κ δεν γινοταν με τίποτα. Βρήκα όμως τι φταίει. Έχω 4χ1gb αλλα τα 2 απο τα 4 είναι dark edition, οπότε μόνο με αυτές, δούλεψε κανονικά το σύστημα. Με όλες μαζί, ποτέ!

Μου αρέσει που ετοιμαζόμουν την προηγούμενη βδομάδα να παω να πάρω απο το e-shop τις OCZ στα 1800mhz, στην τιμή των 180€ και βλέπω τώρα πως έχουν πάει στα 95€.. τί παίχτηκε???

Τελικα στα ποσα θελεις να δουλεψεις τις μνημες σου? Με μπερδεψες λιγο.

Δηλαδη με τα δυο dimm δουλεψε στα 1600+? Ποιες ειναι οι Black edition?

Αυτο που απορούσα με τις μνήμες που ήδη έχω είναι πως δεν πηγαίναν σε καμία περιπτωση πανω απο 1333mhz. Όταν άφησα μόνο τις Dark(2x1 gb), δουλέψαν ακριβώς όπως μου είπες παραπάνω. Οι άλλες 2 μόνες τους, δεν ανεβαίνουν παραπάνω απο 1333. Περίεργο ε?

Τελίκα έκλεισα απο το e-shop τις ΟCZ στα 1800, και σήμερα μάλιστα τις βγάλαν κ απο το site....:...:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.