Jump to content

Nokia 5800?

geogeoland

Recommended Posts

Ρε σεις... με τα μηνύματα σας βολεύει? Ή δε γράφετε? Ή εγώ είμαι ο παράξενος? :...:

Όταν είμαι ακίνητος (κ ιδίως καθιστός) καλά είναι. Αν περπατάω όμως, με την καμία.

Ενώ στα παλιά με πλήκτρα, περπατούσες, το κεφάλι ψηλά και το δάχτυλο με τυφλό σύστημα...

(θέλω ευχαριστώ για την ΑΜΕΣΗ απάντηση)

• 3 months later...

Ψήνομαι κι εγώ για το Νοκια 5800 και ως ψιλοάσχετος με κινητά ρωτάω τα ακόλουθα:

1. Εχωντας wi-fi στο κινητό, μπαίνω web από public hot-spots ή από το ασύρματο lan του σπιτιού?

2. Το Nokia maps είναι paid υπηρεσία? Λέει τίποτα?

3. Το Garmin που λέτε μερικοί πώς το περνάτε? Μέσω Η/Υ?

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια.

1) Από όπου υπάρχει wi-fi hot spot. Είτε είναι του σπιτιού σου, είτε του δήμου, είτε άλλου χρήστη.

2) Είναι επί πληρωμής η πλοήγηση. Εμένα μου άρεσε (στην σελίδα της Nokia σου δίνει έναν δοκιμαστικό κωδικό για μία βδομάδα αν θυμάμαι καλά)

3) yeap

Εμένα πάντως μετά από 6 μήνες χρήσης τα έφτυσε η οθόνη και έδειχνε ότι να 'ναι. Είναι εδώ κ 20 μέρες στα κεντρικά της Nokia για επισκευή.

το χω απ τον ιουλιο... το προηγουμενο κινητο μου ηταν ενα sony k550i κ το nokia ηταν το 1ο μου smartphone. το λοιπον εντυπωσεις με το τελευταιο πλεον firmware v31.0.008:

Επιτελους εκαναν το gps να βρισκει πραγματικα γρηγορα δορυφορους (με τα προηγουμενα ηθελε πανω απο 2λεπτο κ οταν οδηγας μετραει :p)

Φωτογραφικη καλη για κινητο

Πολυ ωραιο browse με τον opera mini

κλασσικα games στυλ iphone (βλεμε "λαβυρινθο" με τη μπαλιτσα κτλ) κ γενικα πολυ παραμετροποιησιμο (torrents , office κτλ)

Αυτο που πραγματικα δε μ αρεσε ηταν οτι ενω ειχε το ονομα δεν ειχε τη χαρη... ως xtreme music περιμενα να παιζει δυνατα κ ποιοτικα. Παιζει πολυ ποιοτικα κ δυνατα οταν το χεις στα ηχεια του. Οταν βαζεις ακουστικα παιζει πολυ ποιοτικα (σε σχεση με ενα zen v ) αλλα οχι δυνατα. Εκει βεβαιως βεβαιως η λυση ηταν app για τη μουσικη. Με το PowerMP3 κ φτιαχνοντας τον eq απλα σπαει τυμπανα :D

Ωραια οθονουλα που δειχνει αξιοπρεπεστατα ενα videoclip σε 16:9

Τελος για το περι αξιοπιστιας το κινητο το χω αφισει σε τραπεζι που ειχε πεσει νερο καταλαθως κ το νερο ειχε φτασει μεχρι τη μεση του υψους του κ δεν εχει παθει τπτ.

Αυτα απο μενα... Αμα αποφασισεις τελικα να το παρεις

edit: για τα μηνυματα με εχει βολεψει πλεον αφου μπορεις να το αλλαξεις απο πληκτρογιο pc στυλ σε alphanumeric κινητου στυλ κ εχει αρκετα μεγαλα κουμπια να τα πατανε ευκολα τα χοντροδακτυλα μου. Οσο για την αυτονομια συμφωνω απολυτα με τα παιδια πριν κ επισης για να φορτισει φουλ θελει γυρω στη 1:30 ωρα. Τελος με καθε update του firmware ανεβαινει κ η ταχυτητα σχετικα.

thanks, καλό review, από πρώτο χέρι.

Ερώτηση (σε όλους): Πόσο εύκολο είναι το development εφαρμογων σε Symbian? Ξέρει κανείς από πρώτο χέρι? Java ή C? Υπάρχουν καλά dev tools?

Διαβάζοντας αυτό το θέμα δεν θα έλεγα ότι είναι και το ευκολότερο πράγμα του κόσμου μιας και τα dev tools είναι λίγο πίσω. Ρίξε μια ματιά, ειδικότερα από τη δεύτερη σελίδα και πίσω.

το χω απ τον ιουλιο... το προηγουμενο κινητο μου ηταν ενα sony k550i κ το nokia ηταν το 1ο μου smartphone. το λοιπον εντυπωσεις με το τελευταιο πλεον firmware v31.0.008:

Επιτελους εκαναν το gps να βρισκει πραγματικα γρηγορα δορυφορους (με τα προηγουμενα ηθελε πανω απο 2λεπτο κ οταν οδηγας μετραει :p)

Φωτογραφικη καλη για κινητο

Πολυ ωραιο browse με τον opera mini

κλασσικα games στυλ iphone (βλεμε "λαβυρινθο" με τη μπαλιτσα κτλ) κ γενικα πολυ παραμετροποιησιμο (torrents , office κτλ)

Αυτο που πραγματικα δε μ αρεσε ηταν οτι ενω ειχε το ονομα δεν ειχε τη χαρη... ως xtreme music περιμενα να παιζει δυνατα κ ποιοτικα. Παιζει πολυ ποιοτικα κ δυνατα οταν το χεις στα ηχεια του. Οταν βαζεις ακουστικα παιζει πολυ ποιοτικα (σε σχεση με ενα zen v ) αλλα οχι δυνατα. Εκει βεβαιως βεβαιως η λυση ηταν app για τη μουσικη. Με το PowerMP3 κ φτιαχνοντας τον eq απλα σπαει τυμπανα :D

Ωραια οθονουλα που δειχνει αξιοπρεπεστατα ενα videoclip σε 16:9

Τελος για το περι αξιοπιστιας το κινητο το χω αφισει σε τραπεζι που ειχε πεσει νερο καταλαθως κ το νερο ειχε φτασει μεχρι τη μεση του υψους του κ δεν εχει παθει τπτ.

Αυτα απο μενα... Αμα αποφασισεις τελικα να το παρεις

edit: για τα μηνυματα με εχει βολεψει πλεον αφου μπορεις να το αλλαξεις απο πληκτρογιο pc στυλ σε alphanumeric κινητου στυλ κ εχει αρκετα μεγαλα κουμπια να τα πατανε ευκολα τα χοντροδακτυλα μου. Οσο για την αυτονομια συμφωνω απολυτα με τα παιδια πριν κ επισης για να φορτισει φουλ θελει γυρω στη 1:30 ωρα. Τελος με καθε update του firmware ανεβαινει κ η ταχυτητα σχετικα.

το μονο που χαλαει το κινητο ειναι η μετρια φωτογραφικη του.

ειδικα το βραδυ βγαζει χειροτερες και απο τις μιας χρησης...

η οθονη του ειναι κορυφαιοτατη παντως

ειναι nHD και βλεπεις ταινια πολυ ανετα.

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.