Jump to content

Αποριες μεταφορας απο 4νετ σε ΟΤΕ

ea6gka

Recommended Posts

Λοιπον παιδες καποιες ερωτησεις. ΑΥτη τη στιγμη ειμαι στο ιδιοκτητο της 4νετ με τις απιστευτες ταχυτητες 12KB/s καθημερινα. Πειτε αυριο οτι παω και κανω αιτηση για connx , τι:

1.Ποσο ακριβως θα πληρωσω στον λογαριασμο του ΟΤΕ για μια 8ρα γραμμη(τον πρωτο το καλο...)

2.τελος ενεργοποιησης ποσο ειναι ?

3.ειναι το τελος ενεργοποιησης δωρεαν (http://www.conn-x.gr/Default.aspx?MenuID=38)

4.Ποσες μερες πανω κατω θα κανει να γινει η μεταφορα?

ευχαριστω, μονο οσοι γνωριζουν παρακαλω

2. απαντάς μόνος σου στο 3, ή μου φαίνεται; :p

4. Την τελευταία φορά που έκανα αυτή τη δουλειά (πέρσι τέτοια εποχή), έκαναν τον εκπληκτικό χρόνο των 4 ημερών. 7-10 μέρες υπολόγιζε, για να είσαι σίγουρος πάντως :)

4. Την τελευταία φορά που έκανα αυτή τη δουλειά (πέρσι τέτοια εποχή), έκαναν τον εκπληκτικό χρόνο των 4 ημερών. 7-10 μέρες υπολόγιζε, για να είσαι σίγουρος πάντως :)
Για ενεργοποίηση connn-x σε γραμμή οτε ή για μεταφορά απο ιδιόκτητο forthnet?

Πρόσεχε όμως... εάν δεν έχεις κλείσει χρόνο στην Forthnet, θα πληρώσεις 70 ευρώ.

1. Σύμφωνα με εδώ το κόστος της 8mbit γραμμής είναι 26,90 τον μήνα. Άρα το δίμηνο θα σου έρχεται 53.8 ευρώ + το πάγιο του ΟΤΕ. Εάν δεν κάνω λάθος το πάγιο του ΟΤΕ για δίμηνο είναι περίπου στα 48 ευρώ.

2. Νομίζω δεν πληρώνεις τέλη ενεργοποίησης

4. Από 1 μέρα μέχρι 10.

Να σημειώσω μόνο ότι με την αίτηση στον ΟΤΕ δεν διακόπτεται αυτόματα η 4νετ. Παρά το γεγονός ότι σταματάει να σου παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία, συνεχίζει να σε χρεώνει αν δεν κάνεις αίτηση διακοπής. :suicide: Το έχω πάθει.

Να μου λέει η υπάλληλος "Χρωστάτε 40 ευρώ για τους 2 τελευταίους λογαριασμούς". Τη ρωτάω, εκείνο το δίμηνο αν οι κλήσεις μου δρομολογούνταν από 4νετ και λέει όχι αλλά δεν έχει καμία σημασία.

δεν θα πληρώσει τα 70ευρώ γιατί θα δηλώσει διακοπή με υπαιτιότητα του provider μιας και τα προβλήματα στην Ξάνθη είναι παραπάνω από αποδεδειγμένα.

Άσε φίλε. Είναι πολύ παραπάνω από αποδεδειγμένα! :(

Να σημειώσω μόνο ότι με την αίτηση στον ΟΤΕ δεν διακόπτεται αυτόματα η 4νετ. Παρά το γεγονός ότι σταματάει να σου παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία, συνεχίζει να σε χρεώνει αν δεν κάνεις αίτηση διακοπής. :suicide: Το έχω πάθει.

Να μου λέει η υπάλληλος "Χρωστάτε 40 ευρώ για τους 2 τελευταίους λογαριασμούς". Τη ρωτάω, εκείνο το δίμηνο αν οι κλήσεις μου δρομολογούνταν από 4νετ και λέει όχι αλλά δεν έχει καμία σημασία.

δεν ισχύει αυτό που σου είπε

είναι παράνομο και καταχρηστικό να σε χρεώνουν 2 τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι για το ίδιο διάστημα.

και στην περίπτωση της φορητότητας δεν λογοδοτείς σε αυτόν που φεύγεις.

διατηρείς το νούμερο όπως και απο οτε-->ενναλακτικούς.

Στη χειρότερη να σε χρεώσει τέλος απενργοποίησης.

από ΕΕΤΤ έχει δοθεί το πράσινο φως για χύμα αλλαγές με γνώμονα το συμφέρον του καταναλωτη (βραχυπρόθεσμες προσφορές κλπ)

ο χρόνος μετάβασης ορίζεται σαν ΜΑΞ 20μέρες

προς ΟΤΕ τα πράγματα τρέχουν λίγο πιο εύκολα...

αν δεν χρωστάς,δεν έχει φραγή,έφυγες πολύ έυκολα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.