ea6gka Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2009 Λοιπον παιδες καποιες ερωτησεις. ΑΥτη τη στιγμη ειμαι στο ιδιοκτητο της 4νετ με τις απιστευτες ταχυτητες 12KB/s καθημερινα. Πειτε αυριο οτι παω και κανω αιτηση για connx , τι: 1.Ποσο ακριβως θα πληρωσω στον λογαριασμο του ΟΤΕ για μια 8ρα γραμμη(τον πρωτο το καλο...)2.τελος ενεργοποιησης ποσο ειναι ? 3.ειναι το τελος ενεργοποιησης δωρεαν (http://www.conn-x.gr/Default.aspx?MenuID=38)4.Ποσες μερες πανω κατω θα κανει να γινει η μεταφορα?ευχαριστω, μονο οσοι γνωριζουν παρακαλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάρτιος 30, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2009 2. απαντάς μόνος σου στο 3, ή μου φαίνεται; 4. Την τελευταία φορά που έκανα αυτή τη δουλειά (πέρσι τέτοια εποχή), έκαναν τον εκπληκτικό χρόνο των 4 ημερών. 7-10 μέρες υπολόγιζε, για να είσαι σίγουρος πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomtoub Μάρτιος 30, 2009 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2009 4. Την τελευταία φορά που έκανα αυτή τη δουλειά (πέρσι τέτοια εποχή), έκαναν τον εκπληκτικό χρόνο των 4 ημερών. 7-10 μέρες υπολόγιζε, για να είσαι σίγουρος πάντως Για ενεργοποίηση connn-x σε γραμμή οτε ή για μεταφορά απο ιδιόκτητο forthnet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 30, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2009 υπαρχει ενα μπερδεμα με τελος φορητοτητας και ενεργοποιησης. Τι θα πληρωσω εγω , το πρωτο ή το δευτερο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Μάρτιος 30, 2009 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2009 Πρόσεχε όμως... εάν δεν έχεις κλείσει χρόνο στην Forthnet, θα πληρώσεις 70 ευρώ.1. Σύμφωνα με εδώ το κόστος της 8mbit γραμμής είναι 26,90 τον μήνα. Άρα το δίμηνο θα σου έρχεται 53.8 ευρώ + το πάγιο του ΟΤΕ. Εάν δεν κάνω λάθος το πάγιο του ΟΤΕ για δίμηνο είναι περίπου στα 48 ευρώ.2. Νομίζω δεν πληρώνεις τέλη ενεργοποίησης4. Από 1 μέρα μέχρι 10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 30, 2009 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2009 δεν θα πληρώσει τα 70ευρώ γιατί θα δηλώσει διακοπή με υπαιτιότητα του provider μιας και τα προβλήματα στην Ξάνθη είναι παραπάνω από αποδεδειγμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Μάρτιος 30, 2009 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2009 το τελος μεταφορας ειναι περιπου 35€απο τον αλλο μηνα η 4->8 και η 8->24λαβε το υποψη σου ..για να παρεις την 4αρα (αν θες να εχεις 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάρτιος 30, 2009 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2009 Χανεις και τον τρεχοντα αριθμο του τηλεφωνου αν πας απο 2play σε ΟΤΕ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Μάρτιος 30, 2009 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2009 Να σημειώσω μόνο ότι με την αίτηση στον ΟΤΕ δεν διακόπτεται αυτόματα η 4νετ. Παρά το γεγονός ότι σταματάει να σου παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία, συνεχίζει να σε χρεώνει αν δεν κάνεις αίτηση διακοπής. Το έχω πάθει. Να μου λέει η υπάλληλος "Χρωστάτε 40 ευρώ για τους 2 τελευταίους λογαριασμούς". Τη ρωτάω, εκείνο το δίμηνο αν οι κλήσεις μου δρομολογούνταν από 4νετ και λέει όχι αλλά δεν έχει καμία σημασία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Μάρτιος 30, 2009 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2009 οχι δε χανεις τον αριθμοουσιαστικα κανεις φορητοτητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
zousgr Μάρτιος 30, 2009 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2009 δεν θα πληρώσει τα 70ευρώ γιατί θα δηλώσει διακοπή με υπαιτιότητα του provider μιας και τα προβλήματα στην Ξάνθη είναι παραπάνω από αποδεδειγμένα. Άσε φίλε. Είναι πολύ παραπάνω από αποδεδειγμένα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάρτιος 30, 2009 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2009 Να σημειώσω μόνο ότι με την αίτηση στον ΟΤΕ δεν διακόπτεται αυτόματα η 4νετ. Παρά το γεγονός ότι σταματάει να σου παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία, συνεχίζει να σε χρεώνει αν δεν κάνεις αίτηση διακοπής. Το έχω πάθει.Να μου λέει η υπάλληλος "Χρωστάτε 40 ευρώ για τους 2 τελευταίους λογαριασμούς". Τη ρωτάω, εκείνο το δίμηνο αν οι κλήσεις μου δρομολογούνταν από 4νετ και λέει όχι αλλά δεν έχει καμία σημασία. δεν ισχύει αυτό που σου είπε είναι παράνομο και καταχρηστικό να σε χρεώνουν 2 τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι για το ίδιο διάστημα. και στην περίπτωση της φορητότητας δεν λογοδοτείς σε αυτόν που φεύγεις. διατηρείς το νούμερο όπως και απο οτε-->ενναλακτικούς. Στη χειρότερη να σε χρεώσει τέλος απενργοποίησης. από ΕΕΤΤ έχει δοθεί το πράσινο φως για χύμα αλλαγές με γνώμονα το συμφέρον του καταναλωτη (βραχυπρόθεσμες προσφορές κλπ) ο χρόνος μετάβασης ορίζεται σαν ΜΑΞ 20μέρες προς ΟΤΕ τα πράγματα τρέχουν λίγο πιο εύκολα... αν δεν χρωστάς,δεν έχει φραγή,έφυγες πολύ έυκολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 30, 2009 Author #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2009 δεν θα πληρωσω το 70ρι , ειναι ξεκαθαρισμενο εγγραφως απο τη 4νετ. Το 35ρι τελικα στον ΟΤΕ θα το σκασω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 30, 2009 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2009 Ρε Τζωρτζ, ποσο θα σου παει τον μηνα η 8αρα σαν τελικο συνολο? Εχω μπερδευτει το φελεκι μου ! Ειμαι ΟΝ (ΟFF καλυτερα) και το σκεφτομαι σοβαρα να παω στον ΟΤΕ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 30, 2009 Author #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2009 53,80+29,50 / διμηνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 30, 2009 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2009 53,80+29,50 / διμηνοΣε 24αρα γιατι δεν πας? 6€ δεν ειναι πολλα.Εισαι μακρια απο το DSLAM? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 30, 2009 Author #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2009 αφου 8ρα με ρωτησε ο γιαννης , 24ρα θα κανω ζαχο.Στα 22000 συγχρονιζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.