tristeno Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2009 Το θέμα είναι το εξής.Θέλω να συνδέσω την τηλεόραση (Samsung T200HD) με το HTPC για να παίζει ο ήχος από τα ηχεία του PC. Η samsung έχει μια απλή έξοδο για ακουστικά (που μπορώ να χρησιμοποιήσω με έναν διακλαδωτή, αλλά αφενός είναι άσχημη λύση και αφετέρου χάνω σε απόδοση) και μια Optical. Θα ήθελα να χρησιμοποιήσω την οπτική αλλά το PC έχει μόνο έξοδο SPDIF (Asus P5K-VM). Έχει και πάνω στην μητρική ένα βύσμα SPDIF αλλά δεν γνωρίζω αν είναι είσοδος.Αν είναι είσοδος μπορεί να δουλέψει και τι καλώδιο χρειάζεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Μάρτιος 29, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2009 poia vga εχει το pc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno Μάρτιος 29, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2009 Έχει μια 4670. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Μάρτιος 30, 2009 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2009 ααααατωρα ειδα οτι θες να κανεις αναποδα τη δουλεια.η τηλεοραση θα χει σιγουρα πισω 2 RCA για audio out.για δες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos Απρίλιος 9, 2009 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2009 υπάρχουν καλωδια coaxial to optical, οποτε απο την coaxial εξοδο της μητρικης να συνδεσεις με την optical της οθονης Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno Απρίλιος 9, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2009 υπάρχουν καλωδια coaxial to optical, οποτε απο την coaxial εξοδο της μητρικης να συνδεσεις με την optical της οθονηςΜα θέλω να συνδέσω την τηλεόραση στην είσοδο της μητρικής Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos Απρίλιος 13, 2009 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2009 Θέλω να συνδέσω την τηλεόραση (Samsung T200HD) με το HTPC για να παίζει ο ήχος από τα ηχεία του PC. Επειδη μπερδευτηκα, εχεις ενα HTPC και θέλεις να βλέπεις εικονα στην τηλεοραση και να ακους ηχο απο το HTPC?Εαν ναι η τηλεοραση δεν εχει καμοια δουλεια, συνδεεις την κάρτα γραφικων του HTPC με την τηλεοραση και τα ηχεια παιζουν κανονικα απο την κάρτα ηχου του HTPCΑν ομως θέλεις να βλέπεις τηλεοραση και να ακους ηχο απο τα ηχεια του HTPC τοτε μονο με αναλογικες συνδεσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno Απρίλιος 13, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2009 Το τελευταίο θέλω. Η τηλεόραση έχει οπτική και αναλογική έξω και έλεγα αν γίνεται να χρησιμοποιηθεί η οπτική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.