Jump to content

Windows 7 vs. Vista: high-end cards put to the test

def

Recommended Posts

Χμμ...

να υποθέσει κάποιος πως η ΑΤΙ έχει κάνει καλύτερη δουλειά στους drivers για windows 7?

Να υποθέσει κανείς ότι στα 7 κάποια services των Vista είναι κλειστά. Ας τα συγκρίνουν με τα ίδια χαρακτηριστικά επί τέλους και να αφήσουν όλοι τις μπούρδες!

Εδώ βλέπουμε διαφορές 0.5-3 fps, δηλαδή σιγά το πράγμα.

Με τις δοκιμές που έκανα στο σύστημά μου βλέπω να συμβαίνει το ανάποδο και νομίζω ότι είμαι εξαίρεση αφού παντού διαβάζω ότι τα 7 είναι λίγο καλύτερα στα scores και στα fps από τα vista.

Η σύγκριση που έκανα ήταν ανάμεσα στα Vista Home Premium SP1 64bit και Windows 7 64bit 7057. Σε 3dmark06 και vantage είχα υψηλότερο σκορ στα vista όπως και στα παιχνίδια είχα λίγο παραπάνω max frames (όχι μεγάλες διαφορές πάντως). Πριν διαβάσω τα reviews νόμιζα ότι είναι λογικό επειδή στα windows 7 δεν απενεργοποιείται πάντα το aero όταν ξεκινάει 3d εφαρμογή..... δεν ξέρω τι γίνεται γμτ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.