spairus Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2009 Εχω την βιντεοκαμερα Sony dcr-tvr 310e και θελω να την συνδεσω με τον ηλεκτρονικο υπολογιστη μου. Η καμερα εχει εξoδο DV και συνδεεται με firewire στον υπολογιστη. Εκανα την παραπανω συνδεση αλλα σαν αποτελεσμα εχω να μην αναγνωριζεται η καμερα απο το συστημα. Τι χρειαζεται περισσοτερα κανω για να εχω αποτελεσμα; :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Μάρτιος 29, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2009 Ο βιντεοκαμερες δεν ειναι plyg-n-play, θελουν drivers για να τις αναγνωρισει το pc. Δες εδω στο site της SONYhttp://esupport.sony.com/US/perl/model-home.pl?mdl=DCR-TRV310®ion_id=1κατι θα βρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 30, 2009 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2009 Η καμερα εχει επιλογη μεσα στο μενου της για ενεργοποιηση του i-link. Αυτο το εχεις ενεργοποιησει?Επισης τι λειτουργικο χρησιμοποιεις?Αν ειναι XP χρειαζεσαι σιγουρα drivers.Οταν συνδεεις την καμερα, εμφανιζεται μηνυμα στον υπολογιστη οτι ψαχνει software για να εγκαταστησει την καμερα? Αν οχι σημαινει οτι δεν ενεργοποιησες το i-Link απο την καμερα.Αν ψαχνει αλλα δεν βρισκει, χρειαζεσαι drivers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.