Captain Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2009 καλησπερα παιδια.εδω και λιγες μερες το nod μου βγαζει αυτο το μυνημα.αφου ειναι αντιιικο δεν επρεπε να το σβηνει αυτο τον ιο απο μονο του?και αν πατησω terminate μετα απο λιγη ωρα το ξαναεμφανιζει.εγω τι πρεπει να κανω για να σβησω αυτο τον ιο?
MOS Μάρτιος 29, 2009 #2 Μάρτιος 29, 2009 Προκειται για Trojan Horse....Αν θες διαβασε λιγο εδω....επισης δοκιμασε και το AntiVir μηπως το πιασει εκεινο
Captain Μάρτιος 29, 2009 Author #3 Μάρτιος 29, 2009 εκτος του αντιβιρ δεν υπαρχει αλλος τροπος?δουλεια του nod δεν ειναι να τον διαγραφει τον ιο?ουσιαστικα τωρα να διαγραψω το nod και να βαλω antivir μηπως τον βρει και τον διαγραψει εκεινο?
MOS Μάρτιος 29, 2009 #4 Μάρτιος 29, 2009 Δοκιμασε και βλεπουμε...Επισης βρηκα απο την f-secure ενα αρθο για αυτο το Trojan.....http://www.f-secure.com/v-descs/trojan-downloader_w32_agent_fda.shtml
Dem Μάρτιος 29, 2009 #5 Μάρτιος 29, 2009 στο βγαζει οταν προσπαθεις να μπεις σε μια σελιδα?ή κατα την διαρκεια ελεγχου (manual ή auto)σε καθε περίπτωση κανε και ενα έλεγχο με το spybot.
Captain Μάρτιος 29, 2009 Author #6 Μάρτιος 29, 2009 στα καλα του καθουμενου μου το πεταει.δεν παω να κανω κατι.απλως το πεταει.φιλε τωρα παω να δω το λινκ που ειπες και επανερχομαι
Captain Μάρτιος 29, 2009 Author #7 Μάρτιος 29, 2009 το διαβασα αλλα δεν βρηκα κατι κατατοπιστικο.γενικα πραματα λεει.εχω αρχισει να τσατιζομαι τωρα γιατι απορω πως δεν σβηνεται.τι αντιιικο υποτιθεται οτι ειναι αφου δεν σβηνει εναν ιο?
MOS Μάρτιος 29, 2009 #8 Μάρτιος 29, 2009 το διαβασα αλλα δεν βρηκα κατι κατατοπιστικο.γενικα πραματα λεει.εχω αρχισει να τσατιζομαι τωρα γιατι απορω πως δεν σβηνεται.τι αντιιικο υποτιθεται οτι ειναι αφου δεν σβηνει εναν ιο? Με Antivir δοκιμασες ??? Το ψαχνω...... edit:Αυτο το trojan κατεβαζει ενα αρχειο ntldr.pif το οποιο βρισκετε στο root του C...επισης δοκιμασε να διαγραψεις ολα τα temporary internet files εαν δεν λυθει και μετα μπες σε safe mode να κανεις ενα deep scan... edit2:Βρηκα και ενα βιντεακι στο youtube.....
Captain Μάρτιος 29, 2009 Author #9 Μάρτιος 29, 2009 οχι ακομα.πριν αλλαξω αντιικο θελω να δω αν μπορει να γινει κατι με το ηδη υπαρχον.ειναι λιγο μανικι να αλλαζω αντιικα.βρηκα παντως κατι που λεει σχετικα με αυτο αλλα και εκεινο ηταν γενικο.δεν εχει τροπο για να σταματησει
MOS Μάρτιος 29, 2009 #10 Μάρτιος 29, 2009 οχι ακομα.πριν αλλαξω αντιικο θελω να δω αν μπορει να γινει κατι με το ηδη υπαρχον.ειναι λιγο μανικι να αλλαζω αντιικα.βρηκα παντως κατι που λεει σχετικα με αυτο αλλα και εκεινο ηταν γενικο.δεν εχει τροπο για να σταματησειΝαι το διαβασα και γω.....σου εκανα 2 εδιτ στο προηγουμενο ποστ....:computer:edit:http://www.geekstogo.com/forum/index.php?showtopic=10878&view=findpost&p=50225
mpoumpis Μάρτιος 29, 2009 #11 Μάρτιος 29, 2009 Φιλε εχει μολυθει απο αυτο το trojan το pc ενος θειου μου και με το avira καθαρισε!Κανε ενα καθαρισμα με το spybot και καθαρισε το registry σου με το ccleaner για αρχη!
Dem Μάρτιος 29, 2009 #12 Μάρτιος 29, 2009 οχι ακομα.πριν αλλαξω αντιικο θελω να δω αν μπορει να γινει κατι με το ηδη υπαρχον.ειναι λιγο μανικι να αλλαζω αντιικα.βρηκα παντως κατι που λεει σχετικα με αυτο αλλα και εκεινο ηταν γενικο.δεν εχει τροπο για να σταματησειfree ειναι το spybot.....κατεβασε το ....θα κανει μονο του updates....θα σβησει μονο του τα temps και θα κανει ελεγχο...και θα το εχεις μαζι με το NODτο NOD ειναι πολυ καλό, αλλα η προστασια ειναι περιπλοκο θεμα.και θελει και λιγη προσοχή, οτι και να βαλεις πανω αν δεν προσεχεις θα εχεις προβλημα.
Captain Μάρτιος 29, 2009 Author #13 Μάρτιος 29, 2009 free ειναι το spybot.....κατεβασε το ....θα κανει μονο του updates....θα σβησει μονο του τα temps και θα κανει ελεγχο...και θα το εχεις μαζι με το NODτο NOD ειναι πολυ καλό, αλλα η προστασια ειναι περιπλοκο θεμα.καποιο direct link?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.