Jump to content

ΚΑΜΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΛΑΠΤΟΠ

nnannos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω το Fuj-siemens amilo 1667g2 και προσφατα αρχισε να μου κανει κολπα η καρτα γραφικων x700 mxmI. Πειραματιζομαι λοιπον με chips μηπως καποιος απο σας εχει καμμια καρτα mxmI με προβλημα να πειραματιστω?Επαναλαμβανω με προβλημα οχι σε λειτουργια..

Μπες στο site της Fujitsu Siemens και ψάξε να βρεις όλα τα καινούργια πράγματα (bios - drivers) για τον φορητό σου γιατί στα amilo και συγκεκριμένα στο Pi 1556 από λάθος ρυθμίσεις στα ρεύματα του bios έχουν καεί πολλές κάρτες γραφικών.

Και αυτά που γράφω τα έχει αναγνωρίσει η εταιρία αλλά δεν έκανε το κόπο να αντικαταστήσει καμία καμένη κάρτα μετά το πέρας του ενός (1) χρόνου της εγγύησης

• 10 months later...

Πραγματι προβληματικά! Ελπίζω να βρώ κι εγω λύση στο παροπλισμενο μου Fujitsu Siemens Amilo Pi1556, με το ακριβώς πανομοιότυπο πρόβλημα ...

• 2 weeks later...

Κατέβασε το τελευταίο Bios από το επίσημο site αλλά κάνε την αναβαθμιση με πολύ προσοχή γιατι στα laptops αν παει κάτι στραβα δεν είναι τόσο ευκολο να αποκατασταθει η ζημια...

Σε μια καμμενη καρτα γραφικων laptop (acer) φιλου, ζηταγαν στην αντιπροσωπεια 500e για επισκευη!

Τελικα βρηκαμε απο ebay ολη την πλακετα με μεταφορικα λιγο κατω απο 200ε! Ματωσαμε μεχρι να την αλλαξουμε αλλα δουλευει πιο καλα και απο καινουργιο!

Πληροφοριακα παντα:fun:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.