BeetleJuice Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2009 κορμια σπεραλοιπον ακουστε το προβλημαφρεσκια εγκατασταση , 4870χ2 με τους last catalystidle , εχω 500/500 και 500/500 με 1,05 βολτ κανονικατωρα ομως ο πρωτος πυρηνας ειναι στα 500/500 αλλα ο δευτερος ειναι στα 750/900 1,26βολτ IDLEλογικο ειναι η καρτα να εχει 80 βαθμους σχεδον και στους 2 πυρηνεςαμα φολνταρω για εστω 1 sec και μετα το κλεισω το folding @gpu, τοτε ολα επανερχονται νορμαλ απο κει κ μετα , δλδ 500/550 και 1,05 βολτ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 2 ΠΥΡΗΝΕΣ Και ο πρωτος παει 75 και ο δευτερος (που δεν δουλευει καν) παει 64 (λογικοτατο)ενα επισης περιεργο ειναι οτι το overdrive ναι μεν δειχνει temp και χρονισμους ΑΛΛΑ ειναι ολα "γκριζα" δλδ δεν μπορω να πειραξω τιποτα , ουτε φυσικα να απενεργοποιησω το overdrive γιατι το κουτακι δεν μπορει να κανει κλικεπισης περιεργο ειναι οτι με το amd clock utility δεν "ακουει" κανενας πυρηνας σε χρονισμουςαπο την αλλη με rivatuner ακουει μονο ο πρωτος που φυσικα δεν εχει καποιο προβλημα αρα τι να το κανωγια να ακουσω καμια ιδεα παιδιαοποιος το βρει εχει κερασμαΥΓη καρτα ειχε το TOP bios και δουλευε επισης πολυ καλα απλα το αλλαξα για λογους συμβατοτηταςαν καποιος μπορει να μου κανει dump το bios το original θα ημουν ευγνωμωνειναι η asus με το μονο φαν (οχι με τα 3)σας ευχαριστω πολυ
angel_f Μάρτιος 28, 2009 #2 Μάρτιος 28, 2009 To πρώτο θεμα ειναι γνωστό στις 4870χ2 , ανάλογα με την έκδοση των catalyst , ο ενας πυρήνας δουλεύει στο full μεχρι να ξεκινήσεις κάποια 3d εφαρμογή και την κλήσεις ... μετα δουλεύουν idle και οι 2 πυρήνες. Στο overdrive πρέπει να πατήσεις το χρυσό κλειδί κατω απο το graphics adapter, ωστε να ξεκλειδώσεις την δυνατότητα για overclock. Στο rivatuner πρέπει να διαλέξεις τον δεύτερο πυρήνα ξεχωριστά απο το αναδυόμενο μενού διοτι φαίνονται σαν δυο διαφορετικές κάρτες, το ιδιο πρεπει να κανεις και στους catalyst.
BeetleJuice Μάρτιος 28, 2009 Author #3 Μάρτιος 28, 2009 "Στο rivatuner πρέπει να διαλέξεις τον δεύτερο πυρήνα ξεχωριστά απο το αναδυόμενο μενού διοτι φαίνονται σαν δυο διαφορετικές κάρτες, το ιδιο πρεπει να κανεις και στους catalyst."αυτο δεν επιασα μονο αρχηγετωρα τα κοιταω αυτα που λεςκαμια συμβουλη αλλη?και γω τοσο καιρο εχω στο startup folding και μετα το κλεινω μολις μπω xpπαντως οταν την ειχα με το top δεν τα εκανε αυτα63 και 52 εχω τωρα , καμια σχεση με πριντωρα ειναι ανθρωπινη η καρτουλακαλα αυτο με το κλειδι δεν τοχα ξαναδει , πως γινεται δεν μπορω να καταλαβω...
angel_f Μάρτιος 28, 2009 #4 Μάρτιος 28, 2009 Δες τι εννοώ απο την φώτο , πρέπει να κλοκαρεις και τις 2 κάρτες. Κάποιοι catalyst δεν είχαν αυτο το bug αλλά δεν θυμάμαι ποιοι... ενδεχόμενος να ήταν οι 8.12
BeetleJuice Μάρτιος 28, 2009 Author #5 Μάρτιος 28, 2009 εμενα εκει εχει 4 καρτεςτο ξερω αυτοαν θυμαμαι καλα δεν με αφηνει να ρυθμισω την δευτερη καρτα , μονο την πρωτηκαι γω παντως νομιζω πως καποιοι παλιοι ηταν καλυτεροιτωρα οι 9,3 τι να σου πω , φανταζομουν πως επιτελους τους φτιαξανε...τεσπα παντως απο bios οτι και να εχω κανει δεν διορθωνεται η καρτατης εχω αλλαξει τα φωτα στη ρυθμιση και την εχω φλασαρει απειρες φορεςδεν στρωνει ειναι bug σιγουρα...
phil1416003162 Μάρτιος 29, 2009 #6 Μάρτιος 29, 2009 Το Rivatuner δεν κλοκαρει και τους 2 πυρινες στα XP,μονο στα Vista. To amdgpuclocktool δουλευει μονο μεχρι τους catalyst 8,9 και αφου πρωτα τρεξεις κατι 3D (την αρχικη οθονη του aquamark π.χ.). Αφου ρε σκαθαροπουλο ξερεις οτι εχω λιωσει με την 4870Χ2 γιατι δε πηρες πρωτα ενα τηλ. να με ρωτησεις να σου πω τι να κανεις
Τακας Μάρτιος 29, 2009 #7 Μάρτιος 29, 2009 Καλησπερα...και απο εμενα...σκαθαρη!!φιλε τι κανεις?να τα πουμε καποια στιγμη...εχω μια ερωτηση και εγω...εχω μια ASUS 4870χ2 πωσο μπορω να παω το Core? και πωσο την MEM?και πωσο θα πρεπει να δουλευει ο ανεμηστηρας?ολα αυτα με την μαμα ψυχτρα....
BeetleJuice Μάρτιος 31, 2009 Author #8 Μάρτιος 31, 2009 Φιλιπ , ξεχασα οτι ειχες την ιδια καρτα βρε αδερφε !!γερασα και γω , χαχααντε για πες τι να κανουμετακα φιλε η καρτα με το top bios παει σχεδον 850-1000 χωρις modμε Mod παει παραπανω οσο αντεχουν τα αυτια σου να την ακουςαν θες μπορω να στην μονταρω μια μερα να παιξεις και να τοχεις ον-οφ το μοντ με διακοπτη να το χωνεις οποτε θεςαν θες το top bios να στο στειλω απλα στο flash ειναι λιγο περιεργη γιατι θελει 2 φλασαρισματα με φλοπυ ή στικακι bootable για τον καθε πυρηνα κτλοτι θες πες μου κορμαρα !
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.