Jump to content

ασυρματο νετ

κτ20

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα,

απο την στιγμη που εκανα ενα φορματ στο λαπτοπ μου δεν μπορει να εντοπισει την ασυρματη συνδεση του νετ ενω ενσυρματη εχω κανονικα.τι ακριβως πρεπει να κανω;

ευχαριστω

Καλησπέρα,

καλώς ήρθες. Μπορείς να γράψεις μερικές πληροφορίες για το λάπτοπ; Τι λειτουργικό του έχεις βάλει π.χ.

Εγώ με Vista είχα πρόβλημα με το ασύρματο όταν έβαζα το update που έβρισκε το Windows Update. Από την στιγμή που το αφαίρεσα δουλεύει απροβλημάτιστα.

ενα acer aspire 5622 και conn x συνδεση.ειχα κανονικα ασυρματο αλλα κανοντας φορματ περιμενα να το αναγνωρισει κατευθειαν οπως εγινε με την ενσυρματη.

οσο για την καρτα wi-fi νομιζω οτι ειναι ενεργοποιημενη .πως το τσεκαρω αυτο?

το μονο που εχω κανει ειναι να παω στα διαθεσιμα ασυρματα δικτυα και να μην δω τη συνδεση μου.προφανως κατι παραπανω πρεπει να κανω.μηπως καποιος να με οδηγησει?

Συνήθως υπάρχει κάποιος διακόπτης ή συνδυασμός πλήκτρων που ενεργοποιούν το wifi.

Στο device manager πόσες κάρτες δικτύου βλέπεις?

λοιπον το wifi ειναι ανοικτο-σιγουρα.

στη διαχειριση δικτυου βλεπω 2 προσαρμογεις δικτυου

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.