Jump to content

Πρόβλημα:Kολλαει σε βιντεο,τραγουδια και παιχνιδια

pswmi

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπέρα σε όλους,

έχω ένα πολύ σπαστικό πρόβλημα με το καινούργιο μου pc.

Όλα καλά ολα ωραία μόνο που στα βίντεο στα τραγούδια και στα παιχνίδια που και που τραβάει ενα κόλλημα για 1-2 δευτερόλεπτα και μετά συνεχίζει κανονικά. Εννοώ κολλάνε όλα και ήχος και εικόνα. ακούγεται όπως όταν κολλάει το cd περίπου. ένας επαναλαμβανόμενος θόρυβος σαν να χτυπάει κατι πολύ γρήγορα.συμβαίνει παντού οποιοδήποτε βίντεο και αν βάλω. και στο ιντερνετ και όλα.

Yποψιάζομαι προβλημα στην κάρτα ήχου(on board) γιατι όταν κάνω πράγματα και δεν χρησιμοποιώ ήχο είναι όλα καλά. δλδ πχ. όταν γράφω κάτι δεν έχει κολλήσει ποτε. να πω ότι έχω ελέγξει θερμοκρασίες σε cpu,κάρτα και δισκους.στο 3d mark06 έβγαλε γύρω στα 11000. έχω βάλλει το klight codec pack. να πω επίσης μήπως και έχει καμία σχέση ότι δεν μου παίζει τα περισσότερα hd βίντεο(κολλάει τελείως).

Tο pc είναι καινούργιο και το συναρμολόγησα εγώ(το λεω μηπως ξέρει κανείς μην έχω κάνει καμιά βλακεία).

σύνθεση: core 2 duo 8500, ati 4850, 2gb ddr3 1066, mobo asus P5Q,win xp pro. τα drivers τα έβαλλα όλα απο τα cd που είχαν οι συσκευασίες εκτός της καρτας γραφικών

ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια...

Μήπως κάτι δεν βίδωσες καλά?

Δοκίμασες να απενεργοποιήσεις την κάρτα ήχου (από το bios ή το device manager) και αφού κάνεις restart να δοκιμάσεις πάλι να δεις ένα βίντεο ???

BTW Να αφήνεις μια γραμμή κενή μετά από κάποιες περιόδους.

Το κείμενο όταν είναι μαζεμένο όλο σε μια παράγραφο γίνεται δυσανάγνωστο ;)

Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Έλλειπα σε ταξίδι γιαυτό δεν απαντησα νωρίτερα...

Το έκανα αυτό που μου είπες και δεν παρατήρησα να κολλάει(μάλλον δλδ γιατί από τον ήχο καταλάβαινα πιο πολύ ότι κολλούσε).

Και τώρα τι σημαίνει αυτο; ελλατωματική ειναι; H mobo; Η κάρτα ήχου;

Αν ξέρεις να μου πεις κατι θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα.Ευχαριστώ

Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Έλλειπα σε ταξίδι γιαυτό δεν απαντησα νωρίτερα...

Το έκανα αυτό που μου είπες και δεν παρατήρησα να κολλάει(μάλλον δλδ γιατί από τον ήχο καταλάβαινα πιο πολύ ότι κολλούσε).

Και τώρα τι σημαίνει αυτο; ελλατωματική ειναι; H mobo; Η κάρτα ήχου;

Αν ξέρεις να μου πεις κατι θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα.Ευχαριστώ

Βάλε μια άλλη κάρτα ήχου αν έχεις και δες αν κάνει πάλι αυτές τις διακοπές.

Αν συνεχίζει σημαίνει ότι είναι μητρική !!

Η κάρτα ήχου σου είναι onboard. Αγόρασε την πιο φτηνή κάρτα ήχου PCI κατά προτίμηση και δοκίμασε πάλι. Αφού την βάλεις στην μητρική, μην ξεχάσεις να μπεις στο bios και να απενεργοποιήσεις την onboard ;)

Aν πάλι έχεις πρόβλημα μάλλον φταίει η mobo. Πάντως πριν πας την mobo για τσεκάρισμα (με αποτέλεσμα να την κρατήσουν και για μήνα ολόκληρο!) δοκίμασε να κάνεις ένα φορματ, πέρνα τους ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ drivers και τα update της microsoft* και κάνε με προσοχή update του bios να σιγουρευτούμε ότι δεν είναι θέμα software/operating system.

*Από ότι έχω ακούσει γίνεται να κατεβάσεις τα updates από άλλο pc και να τα περάσεις manually. Όπως επίσης να κάνεις ένα backup των win updates.

YΓ Διόρθωσε το πρώτο πόστ. Έτσι πως το έχεις γράψει είναι ΔΥΣΑΝΑΓΝΩΣΤΟ. Όσο πιο ευανάγνωστο είναι ένα ποστ τόσο περισσότεροι θα το διαβάσουν (λίγοι θα μπουν στον κόπο να διαβάσουν κάτι δυσανάγνωστο)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.