billis_kou Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2009 Καλημέρα σας.Είμαι και εγώ ένας ακόμα απελπισμένος συνδρομητής της Forthnet. Το πρόβλημα "τουλάχιστον όσοι είναι από βόρεια Ελλάδα" το γνωρίζουν καλά.Από τις αρχές Ιανουαρίου οι ταχύτητες στο ιδιόκτητο δίκτυο της Forthnet είναι απλά απελπιστικές και δουλειά δεν γίνετε. Ύστερα από επανειλημμένα τηλεφωνήματα καταλήξαμε ότι γίνετε αναβάθμιση γραμμών στην Βόρεια Ελλάδα.Πιο συγκεκριμένα στην πόλη της Καβάλας "όπου και μένω" 3 μήνες τώρα η ίδια ανυπόφορη κατάσταση και η ίδια αδιαφορία από την μεριά της εταιρίας. Πριν από μια βδομάδα περίπου πήγα στο τοπικό μαγαζί της forthnet και ο υπάλληλος εκεί μου είπε πως γνωρίζουν το πρόβλημα και πως την Παρασκευή που μας πέρασε ο κόμβος της Καβάλας θα είχε άλλα 650Mbps bandwith γιατί μέσω Καβάλας περνάνε και κάποιες γραμμές από Κομοτηνή και από Ξάνθη. Σήμερα μια βδομάδα αργότερα η κατάσταση παραμένει ίδια για να μην πω πως πάει προς το χειρότερο.Σε τηλεφωνική επικοινωνία μου με την εταιρία η απάντηση που πήρα στην ερώτηση ΠΟΤΕ επιτέλους θα τελειώσουν αυτές οι ΠΟΛΥΜΗΝΕΣ αναβαθμίσεις, η απάντηση του κατά τα άλλα ευγενικότατου υπαλλήλου ήταν πως "Η FORTHNET ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗΣ".Και ρωτάω εγώ τώρα: Μας έχουν για τόσο Μ.λ.κ.ς. Γιατί δεν μας λένε "Κύριοι αυτή θα είναι η κατάσταση με το ιντερνετ σας και δεν πρόκειται να βελτιωθεί" για να ξέρουμε και εμείς τι θα κάνουμε. Για πίστωση για τις υπηρεσίες τις οποίες ΔΕΝ παρέχουν ούτε λόγος αφού σε άλλη τηλεφωνική επικοινωνία μου μαζί τους πήρα την απάντηση πως "Η πολιτική της εταιρίας είναι, σε περίπτωση που διαπιστωθεί από τους τεχνικούς της εταιρίας μας πως δεν έχετε ιντερνετ για 4 μέρες συνεχόμενες, τότε και μόνο τότε ίσως να μπορέσει να γίνει κάποια πίστωση στον λογαριασμό σας". Το ότι 3 μήνες τώρα πληρώνουμε για κάτι που δεν έχουμε δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο για την Forthnet.ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΥΡΙΟΙ??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάρτιος 27, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2009 μέχρι να ενημερωθείς και να διαμαρτυρηθείς εκεί που πρέπει.δεν υπάρχει πολιτική καμίας εταιρίας υπάρχουν κανόνες που οφείλουν να εφαρμόζουν όλοι,υπάρχει ρυθμιστική αρχή χιλιοειπωμένα πράγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.