Jim@kiS Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2009 Για σας παιδια ειχα ενα maxtor 250gb και ξαφνικα ανοιγω το pc και οταν ξεκινησε το pc πριν μπει στα windows μου λεει s.m.a.r.t failed και οταν μπαινω να τον βρω δεν μου των ανοιγει και λεει οτι πρεπει να των κανω format..... Τι παιζει παιδια???Τα χασαμε ολα???:nuke:Πειτε μου οτι μπορω να κανω κατι να σωσω τουλαχιστον τα αρχεια...
p55 Μάρτιος 27, 2009 #2 Μάρτιος 27, 2009 Για σας παιδια ειχα ενα maxtor 250gb και ξαφνικα ανοιγω το pc και οταν ξεκινησε το pc πριν μπει στα windows μου λεει s.m.a.r.t failed και οταν μπαινω να τον βρω δεν μου των ανοιγει και λεει οτι πρεπει να των κανω format.....Τι παιζει παιδια???Τα χασαμε ολα???:nuke:Πειτε μου οτι μπορω να κανω κατι να σωσω τουλαχιστον τα αρχεια... Στη θέση σου θα προσπαθούσα να πάρω με ένα live cd τα αρχεία που με ενδιαφέρουν σε έναν εξωτερικό και θα έκανα εγκατάσταση. ΑΝ ο δίσκος δεν είναι παλιός και εχει εγγύηση και αν υπάρχει η απόδειξη καλό είναι να ζητήσεις αντικατάσταση.
Jim@kiS Μάρτιος 27, 2009 Author #4 Μάρτιος 27, 2009 Ναι ειναι ενεγοποιημενο αλλα μετα απο αυτο που εγινε το απεργοποιησα....Αλλα ουτε μετα απο αυτο ανοιξε ο hd:dots:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.