Jump to content

Παει ο Maxtor???

Jim@kiS

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Για σας παιδια ειχα ενα maxtor 250gb και ξαφνικα ανοιγω το pc και οταν ξεκινησε το pc πριν μπει στα windows μου λεει s.m.a.r.t failed και οταν μπαινω να τον βρω δεν μου των ανοιγει και λεει οτι πρεπει να των κανω format.....:(

Τι παιζει παιδια???Τα χασαμε ολα???:nuke:Πειτε μου οτι μπορω να κανω κατι να σωσω τουλαχιστον τα αρχεια...

Για σας παιδια ειχα ενα maxtor 250gb και ξαφνικα ανοιγω το pc και οταν ξεκινησε το pc πριν μπει στα windows μου λεει s.m.a.r.t failed και οταν μπαινω να τον βρω δεν μου των ανοιγει και λεει οτι πρεπει να των κανω format.....:(

Τι παιζει παιδια???Τα χασαμε ολα???:nuke:Πειτε μου οτι μπορω να κανω κατι να σωσω τουλαχιστον τα αρχεια...

Στη θέση σου θα προσπαθούσα να πάρω με ένα live cd τα αρχεία που με ενδιαφέρουν σε έναν εξωτερικό και θα έκανα εγκατάσταση. ΑΝ ο δίσκος δεν είναι παλιός και εχει εγγύηση και αν υπάρχει η απόδειξη καλό είναι να ζητήσεις αντικατάσταση.

Ναι ειναι ενεγοποιημενο αλλα μετα απο αυτο που εγινε το απεργοποιησα....Αλλα ουτε μετα απο αυτο ανοιξε ο hd:dots:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.