Paintstar Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2009 Ξεθαψα αυτες τις φωτογραφιες απο το κινητο μου.. Ειναι ενα σχεδιο στο πλαινο πανελ του υπολογιστη ενος φιλου μου.. Αποτελειται απο 3 layers.. Voila:
jpavly Μάρτιος 26, 2009 #2 Μάρτιος 26, 2009 Πολύ εντυπωσιακό.. Εύγε Έχεις βάλει και μαύρο plexi; Αν όχι, ποια είναι τα 3 layers?
Paintstar Μάρτιος 26, 2009 Author #3 Μάρτιος 26, 2009 3 διαφανα ειναι και απο πισω ενα κομματι χοντρο χαρτι (μακετας) βαμμενο μαυρο ωστε να μην φαινεται το εσωτερικο..
OC-maniac! Μάρτιος 26, 2009 #5 Μάρτιος 26, 2009 Thansk for shaing Paintstar!:clap: Πολύ καλή δουλειά, η οποία σίγουρα αδικείται από την ποιότητα της φωτογραφίας! Δεν υπάρχει worklog; Περισσότερες φωτογραφίες; Έχει χαραχτεί το plexi; Και ο φωτισμός πως επιτεύχθηκε (ledάκια); Δώσε σε παρακαλώ όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς... Μ' αρέσει πολύ το αποτέλεσμα!
Paintstar Μάρτιος 26, 2009 Author #6 Μάρτιος 26, 2009 Ευχαριστω για τα καλα λογια.. Ναι ναι το plexy εχει χαραχτει στο σχεδιο αυτο.. ο φωτισμος τι αλλο εκτος απο την αγαπημενη 'λαμπα' ενος modder??Και βεβαια ειναι led.. worklog δυστυχως δεν υπαρχει αλλα ειμαι στην διαθεση σας για οποιαδηποτε ερωτηση!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.