Fireman1234 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25, 2009 Mετα που εγκαταστησα το avast free και spybot στον υπολογιστη που τρεχει vista αρχισε να μου κανει περιεργα. Δεν μπαινει στο email απο το internet explorer, δεν δουλευει το windows media player και ουτε το windows sidebar. Δεν ξερω αν υπαρχει και κατι αλλο δεν δουλευει σωστα. Καμια ιδεα γαι το τι μπορει να εχει παθει? Υπεθεσα οτι θα ηταν το spybot και το διαγραψα αλλα τιποτα παλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpoumpis Μάρτιος 25, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2009 Βγαλε και το avast να το τσεκαρεις ή ακομα καλυτερα κανε restore:T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Μάρτιος 26, 2009 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2009 Χρησιμοποιησε το utool για να το κανεις μια γερη απεγκατασταση και βαλε το AntiVir.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoV Μάρτιος 26, 2009 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2009 Να σου προτεινω και εγω εναν συνδυασμο προγραμματων.Χρησιμοποιησε το revo uninstaller και μετα για antispyware χρησιμοποιησε το Spyware Terminator απλα τα σπαει οποος δεν το χει ασ του κανει μια δοκιμη + του οτι ειναι free Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpoumpis Μάρτιος 26, 2009 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2009 και βαλε το AntiVir....+1 για το avira:triniti: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireman1234 Ιούνιος 1, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2009 Καποια άλλη ιδέα παιδια? Έχω χρησιμοποιήσει το utool, απεγκατάστησα το avast και πάλι τίποτα εδώ και πολύ καιρό. Με repair των Windows λέτε να γίνει τίποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Ιούνιος 1, 2009 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2009 Βάλε το avira κάνε έλεγχο (για ιούς) και πες μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireman1234 Ιούνιος 2, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2009 Παιδιά δεν βρίσκει τίποτα το Αvira. Δεν δουλεύει το windows media player, widows sidebar, internet explorer και δεν ξέρω και τι άλλο ακομη δεν δουλεύει. Καμμιά πρόταση?Παίζει να έχει σβηστεί κάτι με το ccleaner που είχε μια επιλογή για να σβήσει από τη registry. regedit η επιλογή. Σβήνει από τη registry αυτή η επιλογή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.