MOS Μάρτιος 26, 2009 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2009 ριξε μια ματια και δες απο που σε βολευει καλυτερα...http://www.logitech.com/index.cfm/176/858&cl=roeu,en Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowReaper Μάρτιος 26, 2009 Author #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2009 Γιατί έχω την εντύπωση ότι κάτι καταλάβατε λάθος; Μπορεί να φταίω εγώ που το ειπα control center(έτσι το έλεγαν σε ένα forum) Εγώ εννοώ το πρακάτω: Αυτό πάνω στο γραφείο είναι...Και ούτε πουθενά είναι βιδωμένο (Επειδή καποιοι λένε αν έσκυψε πίσω από το woofer και το ξεβίδωσε...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Μάρτιος 26, 2009 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2009 αυτο εχει καλωδιο που βιδωνει πανω στο woofer... σιγουρα ''εσκυψε'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Μάρτιος 26, 2009 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2009 Αυτό λέμε... και τo καλώδιο του βιδώνεται στο πίσω μέρος του sub... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Μάρτιος 26, 2009 #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2009 Παει πακετο με το sub woοfer μονο του ειναι αχριστο φιλαρακο....δηλαδη αυτος που το πηρε εσκυψε πισω απο το woofer και το ξεβιδωσε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowReaper Μάρτιος 26, 2009 Author #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2009 Τι να σας πω δεν ξέρω, δεν το είδα... Με πηρε τηλ κ μου είπε τι έγινε και αν μπορεί να βρει άλλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnsonb Μάρτιος 27, 2009 #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2009 0axhxa0axh0axh καλά άνοιξε ολόκληρο σπίτι,για να πάρει ένα laptop για πέταμα,και το πιο άχρηστο πράμα που μπορούσε να πάρει; Δηλαδή έλεος,τα router,οθόνη,πληκτρολόγιο κτλ δεν του γυάλισαν; Εκτός αν είναι κάποιος γνωστός σου που ήξερε τι ήθελε! Τέλος πάντων... ή εσύ ή ο φίλος σου,στείλτε ένα email στην logitech,πείτε ότι έπεσε κάτω έγινε σκ@τα,και λογικά κάποιον τρόπο θα του πουν να πάρει άλλο,και αν το ζητήσουν σπασμένο,πείτε το πετάξαμε. Υ.Γ control pod λέγεται,και βρίσκεις ανά καιρούς στο ebay,αλλά δεν κάνουν όλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Μάρτιος 27, 2009 #28 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2009 Ebay, κλασσική αξία...Οι υπόλοιποι, τί ρωτάτε βρε παλικάρια και κάνετε και αλά-csi υποθέσεις ;;;;Αν ήταν κάνα τζάνκυ που έκανε τη μπούκα λογικό μου ακούγεται, πήρε ότι του γυάλισε και ότι κουβαλιέται εύκολα και γρήγορα.Όσο για τα καλώδια, μια να κάνεις βγαίνουν, σάμπως στα αυτοκίνητα που κλέβουν τα σιντί κάθωνται να τα ξεβιδώσουν ένα ένα;;;;Κρίμα για το παλικάρι, το σοκ να διαπιστώνεις ότι σε έκλεψαν είναι μεγάλο, παθών και εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάρτιος 27, 2009 #29 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2009 Στειλε στα κεντρικα της Logitech...Ειχε χαλασει ενα ηχειο σε ενα παληκαρι και του το στειλανε δωρεαν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Μάρτιος 27, 2009 #30 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2009 Στειλε στα κεντρικα της Logitech...Ειχε χαλασει ενα ηχειο σε ενα παληκαρι και του το στειλανε δωρεαν... xm μηπως να μαζεψω καμια 10ρια φιλους μου και να πουμε οτι μας χαλασε ενα ηχειο να μας τα στειλουν ενα ενα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Μάρτιος 27, 2009 #31 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2009 μια λυση ειναι και αυτη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Μάρτιος 27, 2009 #32 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2009 xmμηπως να μαζεψω καμια 10ρια φιλους μου και να πουμε οτι μας χαλασε ενα ηχειο να μας τα στειλουν ενα ενα? Το ελληνικό δαιμόνιο ξαναχτυπά! LOL Καλό αλλά μόνο για πλάκα. Γιατί στην πραγματικότητα, κάτι τέτοια κάνανε μερικοί και μερικές με το play.com και μετά μας σταμπάρανε με το ωραίο order limit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.