Jim@kiS Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25, 2009 Για σας παιδια 8ελω να παρω ενα mobo γιατι ειχα μια asus formula 2 ddr2 και τα εφτησε...Οποτε λεω να παω παλι σε ddr2 για με τα λεφτα που λεω να δωσω δεν 8α μου φτασουν και για ram οποτε παω σε ddr2 παλι... Ελεγα για την asus maximus II formula ddr2 που στο e-shop την ειχα βρει 205 ευρω αλλα τωρα δεν υπαρχει λογικα θα την ξανα φερουν (ελπιζω δηλαδη) και corsair ram dominator 4 gb 8α ειναι για gaming oλο το σετ Εσεις τι λετε???ευχαριστω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Chris_ Μάρτιος 25, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2009 Προσωπικα το βρισκω μια χαρα, μονο που αντι για την Maximus II μπορεις να παρεις την P5Q (Deluxe). Εχει ιδιες και ελαχιστα καλυτερες επιδοσεις και κοστιζει λιγοτερα. Και τις 2 παντως μπορεις να τις βρεις σε αλλα ελληνικα μαγαζια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jim@kiS Μάρτιος 25, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2009 για ram λες corsair η οcz??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Chris_ Μάρτιος 26, 2009 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2009 Απο αυτα που μπορεις να βρεις Ελλαδα θα ελεγα τις dominator. Αν δεν σε ενοχλει να παραγγειλεις απ εξω παρε αυτές. Περισσοτερα μπορεις να βρεις και σ' αυτο το thread Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Μάρτιος 27, 2009 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2009 τις g.skill τις εχω εγω και πανω απο 1150 δεν πανε με τιποτα οσο ρευμα και να δωσω με 5-5-5-15! ισως δεν κανω κι εγω κατι καλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.