Jump to content

VGA BIOS

$@39@

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μπορώ να αλλάξω bios στην gtx-260 216 της υπογραφής μου; Αν ναι πως; Θα δω σημαντικές διαφορές;

Υ.Γ. Δεν έχω ξανασχολήθει με το θέμα και ζητώ συγγνώμη αν σε κάποιους φαίνεται ηλίθια η ερώτησή μου.

:computer:

Δεν θα δείς την παραμικρή διαφορά στις επιδόσεις στα ίδια ρολόγια.

Αν τώρα δώσεις λίγο παραπάνω ρεύμα στην κάρτα σου με το νέο BIOS ίσως δείς μια μικρή αύξηση στο overclocking σου.

Οδηγίες θα βρείς εδώ

Δεν έχω σκοπό νατην ανεβάσω. Βασικά μου φαίνεται λίγο ριψοκίνδυνο. Άρα η λογική λέει να κρατήσω το δικό της bios...

Και κάτι άλλο, μπορώ να πάρω μια Gtx 260 216 core νορμάλ και την ανεβάσω ώστε να έχει ίδια ρολόγια με τη δικιά μου για να τις κάνω sli?

Ναι.

Ωστόσο προτιμότερο θα ήταν να πουλήσεις την κάρτα σου και να πάρεις κάποια καλύτερη καινούργια.

Ναι.

Ωστόσο προτιμότερο θα ήταν να πουλήσεις την κάρτα σου και να πάρεις κάποια καλύτερη καινούργια.

γιατι?:confused:

Είδα ένα review με sli gtx 260 και τα πηγαίναν πολύ καλά. Το να δώσω 180-190 ευρώ και να πάρω μια ίδια θα μου έρθει πολύ καλά και χαμηλότερα πό μια 285-295. Όλα είναι υπό σκέψη δεν έχω αποφασίσει.

γιατι?:confused:

1) Αποφεύγεις την σωρεία προβλημάτων που κουβαλάνε οι multi-GPU λύσεις

2) Αποφεύγεις να μετατρέψεις το PC σου σε καλοριφέρ

3) Δεν χρειάζεται να περιμένεις driver που να παίζει σωστά το SLI / Crossfire στο νέο παιχνίδι που παίζεις

4) Δεν μένεις με δύο κάρτες που δεν υποστηρίζουνε κάποια νέα λειτουργία, ή API ( DirectX 11 για παράδειγμα ).

Συνήθως έχεις και χαμηλώτερη κατανάλωση, οπότε βάλε και αυτό στην λίστα.

ααα

με αυτη την εννοια το λες...

νομιζα οτι εννοουσες οτι εχει αργη καρτα:whistle2:

εγω θα λεγα να μεινει σε αυτην τουλαχιστον για κανα 6μηνο ακομα

Παίδες ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας..:T: Οικονομική κρίση έχουμε θα το σκεφτώ...

Και κάτι άλλο, μπορώ να πάρω μια Gtx 260 216 core νορμάλ και την ανεβάσω ώστε να έχει ίδια ρολόγια με τη δικιά μου για να τις κάνω sli?
Παίδες ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας..:T: Οικονομική κρίση έχουμε θα το σκεφτώ...

:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.