A54 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24, 2009 Καλησπἐρα στην παρέαΈχω ένα DVR όπου πάνω του έχω τέσσερις κάμερες.Θέλω να βλέπω τις κάμερες real time μέσω internet.Τι πρέπει να κάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Μάρτιος 24, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2009 ειναι δικτυακο το dvr σου?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
A54 Μάρτιος 24, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2009 ειναι δικτυακο το dvr σου??Ναι ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Μάρτιος 24, 2009 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2009 στη συσκευασια σιγουρα θα ειχε manual και καμια εφαρμογη, αλλιως ζητα απο την εταιρεια που σου το εγκατεστησε να σου τα δωσουν. απο εκει και περα χρειαζεσαι dsl συνδεση και ρουτερ... συνδεεις το dvr με το router και αναλογα το μοντελο μπαινεις μεσω browser ή εφαρμογης απο αλλο pc και διαχειριζεσαι το dvr Link to comment Share on other sites More sharing options...
A54 Μάρτιος 25, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2009 Φιλε theo_mich ευχαριστω για το χρονο σου,το manual δεν μου λεει και πολλα πραγματα για να με βοηθησει.Ξερω οτι συνδεεται πανω στο ρουτερ και δουλευει με ip μεσω server (dyndns) αλλα δεν ξερω τι ρυθμισεις πρεπει να κανω και πως να συνδεθω στον server.Οσο για το dvr ειναι ενα εννεα καναλιων που το εχω φερει απο το εξωτερικο και μεχρι τωρα το δουλευα σαν καταγραφικο στον σκληρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Μάρτιος 25, 2009 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2009 Βρες σε ποιο Port ακούει και κάντο forward από το router σου, 99.99% θα μπορείς να το δεις από έξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.