kert Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24, 2009 Καλημερα παιδια , θα ηθελα τη βοηθεια σας σε μια απορια που με απασχολει καιρο.Εχω την μητρικη gigabyte ep45-ud3r με εναν q6600 και εναν velociraptor 300gb. Αυτη τη στιγμη εχω τον σκληρο σε ide (απο το bios) και σκεφτομαι να περασω σε ahci . ωστε να δω αν υπαρχουν διαφορες στις επιδοσεις.Ξερω πως θα πρεπει να περασω τον intel matrix manager , αλλα στο site της Intel βλεπω και το intel turbo memory .Μπορω να τα περασω και τα 2 ; Εχουν καποια διαφορα ; Εχω δει πολλες αναφορες στο matrix manager αλλα οσο αφορα το intel turbo memory , δεν εχω διαβασει καπου σχετικα. Τι λετε , γνωριζει κανεις ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Μάρτιος 24, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2009 εμενα παντως πατεντοβια προγραμματα τετοια ποτε δε μου αρεσαν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Μάρτιος 24, 2009 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2009 Καλημερα παιδια , θα ηθελα τη βοηθεια σας σε μια απορια που με απασχολει καιρο.Εχω την μητρικη gigabyte ep45-ud3r με εναν q6600 και εναν velociraptor 300gb. Αυτη τη στιγμη εχω τον σκληρο σε ide (απο το bios) και σκεφτομαι να περασω σε ahci . ωστε να δω αν υπαρχουν διαφορες στις επιδοσεις.Ξερω πως θα πρεπει να περασω τον intel matrix manager , αλλα στο site της Intel βλεπω και το intel turbo memory .Μπορω να τα περασω και τα 2 ; Εχουν καποια διαφορα ; Εχω δει πολλες αναφορες στο matrix manager αλλα οσο αφορα το intel turbo memory , δεν εχω διαβασει καπου σχετικα. Τι λετε , γνωριζει κανεις ;Με ένα απλό search στο google και έχεις την απάντηση σχετικά τι είναι το intel turbo memory.http://www.intel.com/design/flash/nand/turbomemory/index.htmΥ.Γ. Δεν χρειάζεται να κατεβάσεις τίποτε σχετικό με δαύτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kert Μάρτιος 24, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2009 Ευχαριστω παιδια , τελικα δεν φαινεται κατι το αξιολογο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Μάρτιος 24, 2009 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2009 Αυτη η τεχνολογία έκανε την εμφάνιση της (και στόχευε) τα λάπτοπ. Ο λόγος ήταν οι αργοί σκληροί δίσκοι που είχαν, σε μια προσπάθεια να μειώσουν λίγο την καθυστέρηση που εμφάνιζε όλο το σύστημα λόγω αυτών. Δεν εχει καμια χρηστική σημασία σε εσένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kert Μάρτιος 25, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2009 Και μια ερωτηση για τον intel matrix manager. Σκεφτομαι να βαλω τα windows 7 , κατα την εγκατασταση θα βαλω τους floppy drivers απο το site της intel. Στη συνεχεια θα πρεπει να εγκαταστησω και τον intel matrix manager ; Θα χασω κατι αν δεν τον εγκαταστησω ;Επισης , θα ηταν καλυτερα να θεσω τον σκληρο (velociraptor) σε ahci η' raid ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.