Jump to content

Αγορα UPS

charly13

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα επειδη η κατασταση δεν παει αλλο λογω θορυβου θελω ΑΜΕΣΑ(αυριο,μεθαυριο)να αλλαξω ups εχω το 1000 το accupower και θελω ενα ups απο 1000VA και πανω το οποιο να ειναι ΑΘΟΡΥΒΟ να μην κανει κιχ τιποτα να νομιζω οτι ειναι κλειστο οταν δουλευει στο ρευμα..

Budget εχω μεχρι 150 euros.Υπαρχει κατι καλο?

Το ίδιο πρόβλημα θορύβου έχω και εγώ και ένα 1000 MGE που χει πάνω ένα 8αρι που γυρίζει σαν σίφουνας! Έχω καταφέρει να μειώσω τον θόρυβο με πατέντες (φελιζόλ κτλ) αλλά σε μικρό ποσοστό. Υπάρχει και η λύση του ξηλώματος του ανεμιστήρα αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα επηρεάσει..

Εγώ έχω αυτό το οποίο είναι πραγματικά θηρίο σε ισχύ http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=872032&catalog=15&category=69980241 .Επιπλέον μετά από 1,5 χρόνο (2 χρόνια εγγύηση) άρχισε να τα παίζει η μπαταρία αλλά μου το αλλάξανε κατευθείαν τα παλικάρια στο πλαίσιο.:happy2:

Υ.Γ.:Δεν το είχα βάλει σε καθόλου καλή θέση.Δεν αεριζόταν καθόλου και δεν ξέρω μήπως αυτό έφταιγε.Το καινούριο που το έχω εδώ και 2 μήνες σε μια διακοπή κράτησε pc,πορτατιφ,router και στερεοφωνικό για 45 λεπτά!Pc της υπογραφής εννοείται σε idle κατάσταση.

Αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο να εινα αθορυβο τελειως οταν ειναι στο ρευμα.

Μην αγοράζετε μούφα ups, καλύτερα να κόψετε απο κάπου αλλού και να βάλετε ένα ups της προκοπής παρά κάτι ψεύτικα του echop. Μια φορά αγόρασα ένα κινέζικο και όταν έπεφτε το ρεύμα δεν προλάβαινε να πάει στην μπαταρία, απο τότε έχω ένα APC και καθάρισα.

Στο σπίτι έχω ένα παλιο smart 650 va και στην δουλειά ένα 1500 backup rs. Έχει ενεμιστήρα αλλά θόρυβο δεν κάνει τουλάχιστον με το φορτίο που του βάζω.

1 λαπτοπ και 4 μικρά pc small factor με μια οθόνη TFT 19άρα

Απο την στιγμη που υπαρχουν ups χωρις ανεμιστηρα δεν βλεπω το λογο να μην τα προτιμησουμε. Εγω εχω το microdowell 1500 εδω και κανα χρονο με το pc της υπογραφης, μια 24αρα και μια 40αρα lcd και τον fileserver χωρις κανενα προβλημα και με 0 θορυβο φυσικα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.