tristeno Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23, 2009 Δεν μπορώ να πω ότι δεν έχω μείνει κατευχαριστημένος από αυτούς τους SSD (αλλά και τον Intel που τσίμπησα τελευταία στιγμή :clap:) αλλά μου φαίνεται ότι κόλλησα το μικρόβιο και θέλω περισσότερα.Να επιστρέψω και τους τρεις δίσκους και να πάρω τον 256ρη Samsung?
theo_mich Μάρτιος 23, 2009 #3 Μάρτιος 23, 2009 Δεν μπορώ να πω ότι δεν έχω μείνει κατευχαριστημένος από αυτούς τους SSD (αλλά και τον Intel που τσίμπησα τελευταία στιγμή :clap:) αλλά μου φαίνεται ότι κόλλησα το μικρόβιο και θέλω περισσότερα.Να επιστρέψω και τους τρεις δίσκους και να πάρω τον 256ρη Samsung? 2 αρνησεις = καταφαση. Ευχαριστημενος ειναι... και ποιος δεν θα ηταν αλλωστε τον 256αρι τι θα τον κανεις??? ποσα παιχνιδια εχεις ταυτοχρονα?? γνωμη μου 2x64 καλυπτουν τα παντα
Blinky Μάρτιος 23, 2009 #4 Μάρτιος 23, 2009 και εγω πιστευω οτι ο συνδιασμος που εχεις τωρα ειναι πιο γρηγορος, και να κανεις ολη αυτην την ιστορια για να κερδισεις απλα 128gb χωρο? Ουτως η αλλως τοιυς SSD τους βαζεις για αποδοση, οχι για χωρητικοτητα. Ειναι τοσο ασυμφορο το κοστος/gb τους που εφοσον εχεις ηδη 128gb ταχυτατα, που ειναι υπεραρκετα για λειτουργικο και τα 10 προγραμματα/games που χρησιμοποιεις περισσοτερο, για ολα τα υπολοιπα απλα επενδυεις σε παμφθηνους (συγκριτικα) απλους μαγνητικους δισκους...
tristeno Μάρτιος 24, 2009 Author #5 Μάρτιος 24, 2009 Επειδή το setup για τους 3 SSD που έχω είναι 2 στο desktop και ο Intel στο επαγγελματικό laptop μάλλον θα το αφήσω ως έχει αν και δεν θα με χαλούσαν τα 256gb στο laptop.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.