Jump to content

Φωτογραφική μηχανή ανάλυσης 33ΜΡ από την Mamiya

Recommended Posts

ok...δεν ειναι ειδηση...καλο αυτο.

Αποψη μου (μικρη ποσοστο ...,δε λεω) καλο ειναι να μην μπαινουν τετοιες ειδησεις εδω περα.

Ουτε το vr-zone ουτε και το thelab ανηκουν σε τετοιου ειδους κατηγορια ωστε να ασχολουνται με τετοια πραματα.

Στοιχημα οτι το 50% δεν ξερει καν τι βλεπει, και αρκετοι απορουν ποσο πιο καλες φωτογραφιες μπορει να βγαζει απο το καινουριο sony ericsson c902.

Aπλα μεσαιου φορμα μηχανες ειναι αλλο πραμα

Τελος το εντυπωσιακο δεν ειναι ουτε το 20Κ που αξιζει ουτε 33μπχ...

Εξαλλου την εβδομη μερα ο θεος εποιησεν την hasselblad.

Y.G

Ετσι για την ιστορια ...

μπορει καποιος να παρει μια pentax 645 η μια πιο προσφατη mamiya zf (αν δεν απατωμαι...η μνημη μου δλδ)

και να προσθεσει μια ψηφιακη πλατη της αρεσκειας του και να αποκτησει μια ψηφιακη μεσαιου φορμα μηχανη με 7-10Κ.Αν κυνηγησει παλιοτερα μοντελα θα του βγει πιο φτηνα.

Συμφωνώ και εγώ πως το κοινό είναι ελεεινά συγκεκριμένο για τις μηχανές αυτές, και δεν περιμένει ρεβιού για να τις πάρει ή όχι, πάντως δεν είναι κακό ένα «ενημερωτικό» πόστ imo. Έιναι σαν ένα πόστ για το νέο Pagani στην στήλη για τα αυτοκίνητα, δεν θα κόψουν πολλοί επιταγή για 1,400,000 ευρώ να το πάρουν αλλά είναι ωραίο νέο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.