YDinopoulos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23, 2009 Καλημερα παιδες Θελω να αγορασω κατι απο το ενλογω καταστημα που εχει αρκετα λεφτακια, αλλα δεν το εχω ξανακουσει το μαγαζι. Εχει κανεις εμπειρια? Θετικη η αρνητικη...?Milles Merci (Που λενε κ στο χωριο μου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Μάρτιος 23, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2009 Θετική μιας και πήραμε τις μνήμες για το Perc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Μάρτιος 23, 2009 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2009 Έχω ψωνίσει δυο-τρεις φορές από κει (είναι κοντά μου και γνωρίζω τον ιδιοκτήτη προσωπικά). Το μαγαζί είναι μια χαρά και σοβαρό γενικότερα, μπορείς να ψωνίσεις άφοβα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 23, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2009 Θενκς παιδες ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Μάρτιος 23, 2009 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2009 Εγω ειχα παρει ενα pda για εναν φιλο απο εκει... Μια χαρα ολα, και συνενοηθηκα αψογα Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 23, 2009 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2009 μια θέτικη ψήφο και από μένα.έχει κάνει αγορές ένα φιλαράκι από εκεί και έμεινε ικανοποιημένος και από τιμές και από εξυπηρέτηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.