Jump to content

Προεπιλεγμένες εφαρμογές στα Ubuntu

ΣτοΠαραΠεντε

Recommended Posts

Έχω τα Ubuntu 8.10 και πρόσφατα εγκατέστησα το Vuze, το οποίο έκτοτε είναι η προεπιλγμένη εφαρμογή για αρχεία torrent. Προτιμώ το Transmission, αλλά δεν μπορώ να αλλάξω την προεπιλογή γιατί δεν μπορώ να εντοπίσω πού βρίσκεται το Transmission για να το επιλέξω. Το ίδιο πρόβλημα έχω και με άλλα προγράμματα. Πώς μπορώ να εντοπίσω πού βρίσκεται κάποια εφαρμογή στο σκληρό δίσκο;

To Transmission με ποιον τρόπο το εγκατέστησες;

Μου φαίνεται πολύ περίεργο να μην έχει κατηγοριοποιηθεί πχ στο μενού Internet ¨η κάπου αλλού.

Πάντως ο τρόπος του Σωτήρη, εάν υπάρχει εγκατεστημένο, θα σου βρει το που :)

To Transmission με ποιον τρόπο το εγκατέστησες;

Μου φαίνεται πολύ περίεργο να μην έχει κατηγοριοποιηθεί πχ στο μενού Internet ¨η κάπου αλλού.

Πάντως ο τρόπος του Σωτήρη, εάν υπάρχει εγκατεστημένο, θα σου βρει το που :)

Το εγκατέστησα με την εφαρμογή της προσθαφαίρεσης προγραμμάτων. Υπάρχει στο μενού "Διαδίκτυο", αλλά η επιλογή του προγράμματος με το οποίο ανοίγει μια εφαρμογή γίνεται όπως και στα sVista: πρέπει να εντοπίσω το αρχείο εγκατάστασης του εκάστοτε προγράμματος. Το θέμα είναι δεν έχω ιδέα πού αποθηκεύονται αυτά τα αρχεία στα Ubuntu. Υπάρχει κάποια εφαρμογή αναζήτησης αρχείων στα Ubuntu;

Μπερδεύτηκα λίγο...

Ανοίγοντας το Transmission δεν έχει κάποιο μενού για επιλογές; Έτσι ώστε να ορίσει και εάν θα είναι ο deafult torrent client, αλλά και το που θα αποθηκεύει τα torrents.

Πάντως όπως λέει και ένας εδώ, το Transmission βρίσκεται στο : /usr/bin/transmission

Υ.Γ. Έχεις σκεφτεί να τρέξεις το μtorrent με το wine; Το χρησιμοποιούσα παλιότερα έτσι και δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.