Jump to content

Panasonic tc-p42g10 ή Samsung LE46A656 46"

gio102004

Recommended Posts

Καταρχην πρεπει να πεις αποσταση που θα βλεπεις ,τι θα βλεπεις κτλ.Η αγορα tv δεν ειναι αγορα απο λαικη..

αποσταση 3-5 μετρα.τα παντα και αναλογικα και blu και games.ειναι απο τις καλυτερες προτασεις σε αποδοση/τιμη με διαφορετικες τεχνολογιες.διαλεξτε μια απο τις δυο.απλα.2 επιλογες.την sony w4000 στις 46 την απεκλεισα λογω ελλειψης 100hz...επισης εχω αποκλεισει και αλλες μαρκες γιατι οπτικα δεν ικανοποιουσαν, δεν θα κανω αναλυση για να σας κουρασω.εχω καταληξει σε αυτες.

Ίσως βγει λίγο offtopic αυτό που θα πω, αλλά νομίζω πρέπει να αναφερθεί.

Εάν αυτή την στιγμή θα αγόραζα μια TV, ένα ακόμα χαρακτηριστικό που θα ήθελα να είναι μέσα είναι τον Ψηφιακό αποκωδικοποιητή να είναι Mpge4 και όχι Mpge2.

Πιστεύω θα το βρεις μπροστά σου αυτό.

Τώρα εάν ντε και καλά ανάμεσα σε αυτές τις 2 θα προτιμούσα την Samsung.

Πήρα την 46Α656 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. :T: Την άλλη δεν την έχω δει.

@aligator: δεν πιστεύω πως θα εκπέμψουν ποτέ τα ελληνικά κανάλια σε 4. Κάπου είχα διαβάσει ότι είναι πολύ ακριβό, δεν τα συμφέρει κλπ

παντως ευχαριστω παιδες...το επομενο βημα ειναι να δω και τις 2 απο κοντα.εχω δει την 656 στις 40 ιντσες και μαρεσε πολυ (για tft :happy2:).ισως και καποιος κατοχος της panasonic να μπορουσε να βοηθησει λεγοντας την γνωμη του.αντικειμενικα ελπιζω, ακομα και δεν του αρεσει κατι πανω της,οτιδηποτε...παντως σας υποσχομαι ενα full review σε οποια και απο τις δυο καταληξω.....και οταν λεμε full, εννουμε full-thelab review....

η panasonic παραειναι φρεσκια για να βρεις κατοχο με εντυπωσεις. ΚΑι για τον ιδιο λογο ειανι και δυσκολο να κρινουμε. Θεωρητικα και μονο, εφοσον δε συνδεσεις PC (πολλη στατικη εικονα) plasma > LCD σε ποιοτητα, και ειδικα οταν μιλαμε για την plasma που διαλεξες που ειναι οτι νξεοτερο τεχνολογικα και πολλα υποσχομενο. Αλλα αυτη τη στιγμη ειναι ακριβως αυτο, πολλα υποσχομενο, ειναι τοσο καινουρια που δεν εχουμε δει στην πραξη τι πουλια πιανει.

Η 46Α656 ειναι πολυ καλη επιλογη επισης, ειναι πιο ασφαλης βασικα. Λογικα θα ειναι ενα σκαλι κατω σε αποδοση, αλλα η ποιοτητα της ειναι δεδομενη, και αν και οι 4 παραπανω ιντσες μετρανε (αν βλεπεις απο σχετικα μεγαλη αποσταση) τοτε θα ειναι καλυτερη λυση.

χρονια τωρα οι panasonic εχουν τα καλυτερα χρωματα ενω oi samsung καλυτερη ευκρηνεια φυσικα και οι ιντες μετρανε και εξαρταται και για τι χρηση την θελεις. ταινιες games αγωνες

οι τηλεορασεις με plasma panel εχουν καλυτερα χρωματα και ειδικα το μαυρο τους.

Πάντως η καλυτερη σκέψη ειναι να της δεις και της 2 και να αποφασίσεις ποια σου αρεσει στα χρωματα. Προσεξε μονο να της δεις με της ιδιες ρυθμισεις (Απλη και δυναμικη) για να εισαι αντικειμενικος

@aligator: δεν πιστεύω πως θα εκπέμψουν ποτέ τα ελληνικά κανάλια σε 4. Κάπου είχα διαβάσει ότι είναι πολύ ακριβό, δεν τα συμφέρει κλπ

Εδώ είναι σε διαμάχη η ΕΡΤ με τα ιδιωτικά κανάλια. Τα ιδιωτικά θέλουν να εκπέμψουν κατευθείαν σε mpge4!

Ήδη το Star κάνει δοκιμαστικές εκπομπές γύρω γύρω από τα κεντρικά στουντιο του. Εκπέμπει 4 ψηφιακά κανάλια εκ των οποίων το 1 είναι σε encoding mpge4 :) (μπορώ να σου παραθέσω και link για αυτό)

Για να μην ανοιγω αλλο θεμα μιας και το ερωτημα ειναι ιδιο και για εμενα .....!

Την νεα SONY Bravia KDL-40V5500K πως την βλεπετε στα ιδια λεφτα?

myplaisio.gr

τελικα σε ενα review http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1237901339 ειδα οτι η g10 εχει dvb-t mpeg4....ενα πολυ καλο review που λεει για ακομα μια φορα ποσο μπροστα ειναι η KURO της PIONEER.ναι ok αλλα δεν μου περισευουν....τα ευρω.:nono:με την 5090H ειμαι ερωτευμενος...αλλα δεν μπορουμε ολοι να παρουμε ferrari.... οσον αφορα την sony καλη φαινεται αλλα 8ms αποκριση? οχι για gaming....100hz?no?αναλογικα πως θα βλεπω?

Εγώ έχω μια panasonic 42PX70, για ταινίες ο μόνος αντίπαλος της G10 και γενικά των panasonic είναι ο κούρος. Η G10 έχει και την πατέντα με τα 600Hz νομίζω οτι δεν θα έχεις προβλήματα σε windows και παιχνίδια. απλά το μέγεθος μετράει. Σκέψου και την 46PZ8 που είναι στα ίδια λεφτά. Αλλά σίγουρα πλάσμα!

τελικα σε ενα review http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1237901339 ειδα οτι η g10 εχει dvb-t mpeg4....ενα πολυ καλο review που λεει για ακομα μια φορα ποσο μπροστα ειναι η KURO της PIONEER.ναι ok αλλα δεν μου περισευουν....τα ευρω.:nono:με την 5090H ειμαι ερωτευμενος...αλλα δεν μπορουμε ολοι να παρουμε ferrari.... οσον αφορα την sony καλη φαινεται αλλα 8ms αποκριση? οχι για gaming....100hz?no?αναλογικα πως θα βλεπω?

Δες εδω review http://www.avforums.com/reviews/Panasonic-TX-P42G10.html η τηλεοραση για τα λεφτα της ειναι ΚΟΡΥΦΑΙΑ.Για μενα αυτην την στιγμη ειναι η καλυτερη επιλογη.

P.s τι εννοεις πως θα βλεπεις αναλογικα με την κεραια θα βλεπεις.

απλως αγαπητε εννοω πως το αναλογικο καναλι καλο θα ηταν να το βλεπεις σε σαρωση 100hz.εχει τρομερη διαφορα απο 50/60hz....

• 2 weeks later...

παιδες ειδα απο κοντα τελικα σημερα την g10. απο πανω ακριβως ηταν η pz85.καμια σχεση η pz85 την εβαζε κατω thn g10 και της αλλαζε τα φωτα....πιο διπλα η pz8 που εκει για μενα υπηρχε συγκριση με την g10.τι g10 και neopdp και μαμακιες.παιδια πηγαιντε να δειτε την pz85...απιστευτη εικονα.....απλα απιστευτη.η samsung δεν με εντυπωσιασε....τι εχει γινει μηπως τελικα δικαιολογειται η πεσμενη τιμη της g10 τελικα και μας πουλανε φουμαρα οι μαρκεταδες?δεν ξερω απογοητευτηκα παρα πολυ σημερα απο την panasonic..εντυπωσιαστηκα ομως απο το κορυφαιο μοντελο του 2008 την 42pz85.δυστυχως δεν υπηρχε σε στοκ παρα μονο σε demo.οποιος δεν πιστευει ας παει πλαισιο στον ταυρο στον καινουργιο εμπορικο κεντρο και να δει τι εννοω.....με τιμη 1199 την οποια μπορειτε να παζαρεψετε....ενω την g10 1300:sick:ισως δεν κανω καλα που δεν την παιρνω εγω...αλλα δεν ξερω ρε παιδια...οταν λεμε καινουργια τηλεοραση ενοουμε σφραγισμενη...εμπρος λοιπον....ελπιζω οποιος την παρει και ειναι λαμπιτης να κανει και κανα review...παντως εγω προσωπικα δεν θα παω σε g10.τελος.θα περιμενω g15 σειρα η την V σειρα....κατι μου λεει οτι τα ολοκληρωμενα στην g10 ειναι υποδδεστερα της pz85.....χμ....λετε?

τελικα βρηκα μια ακρη ψαχοντας για αυτο το θεμα...της κινησης...μαλλον οφειλεται στο ifc της panasonic..επισης επισυναπτω τον ακολουθω συνδεσμο http://forums.cnet.com/5208-19410_102-0.html?threadID=336998 οπου και ενας κατοχος g10 αναρωτιεται: τελικα εχει ifc η g10 η οχι?απαντησε βρε panasonic...αμαν...

μετα απο ψαξιμο ναι τελικα εχει ifc η g10 αλλα δεν βλεπει κανενας απο τα forums (ιδιοκτητης) διαφορες αν ειναι on η off. θα πρεπει να το δω αυτο λοιπον απο κοντα...ισως επειδη εχει v-real 4 επεξεργαστη εικονας και οχι vreal 4 pro...να οφειλεται η διαφορα αυτη στην τιμη και στην εικονα με την pz85 που εχει vreal pro 3...θα το ψαξω και θα ενημερωσω παιδες....αλλα επιμενω ιδιοκτητες g10 θα μπορουσαν να βοηθησουν παρα πολυ....αν και εγω προσωπικα θα περιμενω να δω και την σειρα V απο κοντα....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.