Jump to content

Προβλημα με UPS.

ddd13

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Kαλησπερα.Εχω ενα περιεργο προβλημα με το Mustek το 800αρι Ups.Το εχω εδω και 2 βδομαδες και εδινε κανονικα ρευμα και δεν ειχα παρατηρησει κατι.Ξαφνικα πριν λιγο επεσε για λιγο το ρευμα και δεν κρατησε το pc.Αντιθετως εσβησαν ολα με τη μια και αυτο παρουσιασε την ενδειξη fault.Δοκιμασα να ξανριξω το ρευμα με ανοιχτο το pc και παλι τα ιδια.Εβγαλα το ups και το δοκιμασα μονο του χωρις τιποτα πανω του και εμεινε ανοιχτο τοτε!!

Αρα αυτο δειχνει οτι δεν μπορει να κρατησει το pc?Πριν λιγο καιρο δουλευα με 600αρι Ups.

Καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει,η μαλλον ειναι ελαττωματικο και να παρω να μου το ελεγξουν?

Τhanx,προκαταβολικα.

Μπορείς να μας πεις ακριβώς τι έχεις συνδεδεμένο πάνω στο ups εκτός από το pc σου?

Sorry το ξεχασα.Εχω και μια 22αρα οθονη.Ομως δοκιμασα να ριξω το ρευμα (ρισκαδορικο αλλα επρεπε να δω) χωρις να εχω ανοιχτη την οθονη αλλα μονο το pc συνδεδεμενο και δεν το κρατησε..

Sorry το ξεχασα.Εχω και μια 22αρα οθονη.Ομως δοκιμασα να ριξω το ρευμα (ρισκαδορικο αλλα επρεπε να δω) χωρις να εχω ανοιχτη την οθονη αλλα μονο το pc συνδεδεμενο και δεν το κρατησε..

Χαλασμένες μπαταρίες?

Δεν μπορούν να κρατίσουν το σύστημα σου!

Πολύ πιθανών δεν είναι?

Χαλασμένες μπαταρίες?

Δεν μπορούν να κρατίσουν το σύστημα σου!

Πολύ πιθανών δεν είναι?

Kαι εγω αυτο σκεφτομαι,απλα ειναι καινουριο το ups,για αυτο μου κανει εντυπωση.Θα παρω τηλ για να το τσεκαρουν απο αυριο.

Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα στο ίδιο UPS και έφταιγε η μπαταρία. Είναι πολύ μάπα το UPS, ακόμα κι αν στο διαγνωστικό σου δείχνει ότι όλα πάνε καλά η μπαταρία τα έχει φτύσει και κλείνει αμέσως μόλις πέσει το ρεύμα.

Μάλλον δεν φθάνει το UPS σου.

Mα ειναι δυνατον?Αφου στο ιδιο συστημα ειχα πριν λιγο καιρο 600αρι UPS, και δεν φτανει το 800αρι?

Τεσπα,το εχω στειλει για service περιμενω απαντηση.

Μάλλον δεν φθάνει το UPS σου.

Διάβασε προσεκτικά τι λέμε πιο πάνω

Μάλλον έχει πρόβλημα το ups !

• 2 weeks later...

Δεν ειναι δυνατον!!!Μου το αντικατεστησαν με καινουριο,παραδεχομενοι το προβλημα απο τη Mustek και το ιδιο πραγμα συμβαινει και με το καινουριο!!!

Θα παρω να δω μηπως βρω τροπο να παρω πισω τα λεφτα μου,δεν παει αλλο.Προβληματικη παρτιδα ισως?Ελεος...

Δεν ειναι δυνατον!!!Μου το αντικατεστησαν με καινουριο,παραδεχομενοι το προβλημα απο τη Mustek και το ιδιο πραγμα συμβαινει και με το καινουριο!!!

Θα παρω να δω μηπως βρω τροπο να παρω πισω τα λεφτα μου,δεν παει αλλο.Προβληματικη παρτιδα ισως?Ελεος...

ή προβληματική παρτίδα...!

ή κάτι άλλο παίζει :/

Να σου δώσουν πίσω τα λεφτά σου ξέχασε το καλύτερα :p μάλλον θα σου πουν να αγοράσεις κάτι άλλο με το ίδιο ποσό...η σκέψου να αλλάξεις μάρκα άμα σου δώσουν πιστωτικό.

η σκέψου να αλλάξεις μάρκα άμα σου δώσουν πιστωτικό.

APC! Λίγο τσιμπημένα αλλά αξίζουν τα λεφτά τους.

ή προβληματική παρτίδα...!

ή κάτι άλλο παίζει :/

Να σου δώσουν πίσω τα λεφτά σου ξέχασε το καλύτερα :p μάλλον θα σου πουν να αγοράσεις κάτι άλλο με το ίδιο ποσό...η σκέψου να αλλάξεις μάρκα άμα σου δώσουν πιστωτικό.

Το εστειλα για service,μολις διαπιστωσουν οτι ειναι προβληματικο θα μου δωσουν πιστωση οποτε ok.

Να ρωτησω κατι λιγακι οφφτοπικ?Θελω να ξεφυγω αν γινεται απο Ups,αφου δεν καιγομαι να μου κρατα το pc ανοιχτο.Αυτο που θελω ειναι να μην καει κανα τροφοδοτικο απο πτωση ρευματος.

Αρα να παρω καποιο πολυμπριζο ασφαλειας με σταθεροποιητη τασης?Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι,εχουν καποια ασφαλεια οπου αν ειναι να καψει κατι καιγεται αυτη και προστατευει το pc?

Θα σπυ προτεινα ενα stand by

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701056

κραταει το pc για μερικα λεπτα ισα ισα να ξαναερθει το ρευμα

Δεν πρέπει να προστατεύει όμως από μικρές διακυμάνσεις του ρεύματος που είναι οι χειρότερες για κυκλώματα χαμηλής τάσης.Αμα θες να δώσεις πολλά πας APC αλλιώς TURBO-X:banging:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.