Jump to content

Creative G500 ή S750;

w1red

Recommended Posts

@w1red

Τα Dali Concept 6 που αναφερεις,τα εχω ακουσει διεξοδικα(στο Media Markt) μαζι με ενα φιλο που ψαχνοταν για αγορα και μου αφησαν εξαιρετικες εντυπωσεις(με μουσικα κριτηρια),ειδικα για την τιμη τους.

Αξιζει να τους δωσεις μια ευκαιρια για να δεις αν ταιριαζουν και στο δικο σου αυτι.

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply

Φίλε για το JBL διάβασα τα χειρότερα σε μερικές κριτικές. Αλλά φυσικά, ίσως να ήταν κακοπροαίρετοι. Αν σε ενδιαφέρει η αισθητική, ρίξε μια ματιά τότε και στα Roister Emphasis 25 (Piano Black), θα πάθεις πλάκα από το πόσο ωραία είναι. Από ήχο γεμίζουν καθαρά και τον ποιο απαιτητικό χώρο. Ίσως να μην είναι όμως τα καλύτερα στην κατηγορία τους. Τα crystal audio, έχουν προσεγμένο το tweeter το οποίο προεξέχει και δίνει "επιστημονικά" πολύ καλύτερα πρίμα. Θα το ψάξω και θα επανέλθω. Όσον αφορά για τον ενισχυτή THX, το μόνο πρότυπο που έχει σημαντικές διαφορές, από όσο διαβάζω είναι το THX Ultra2Plus, γι' αυτό και προτείνω τον Pioneer SC-LX81 LX. Ρίξε μια ματιά και αν έχεις τα λεφτά χτύπα τον με τα Crystal Audio. Μήπως όμως ξεφεύγουμε λίγο; Αλήθεια, ποια ηχεία έχεις στο μυαλό σου;

Ευχαριστώ για τις προτάσεις.:T:

Το jbl παίζει καλά πάντως,ίσως είναι όντως κακοπροαίρετοι,αλλά αν είναι χάλια θα το δεις μόνος σου αν πας να το τσεκάρεις.

Έχω αποφασίσει πάντως εδώ και λίγο καιρό για Magnat Quantum 603,605,613,Yamaha YST-SW515,Pioneer VSX-1018.

Να σου πω την αλήθεια μόνο τα 605 ήταν συνδεμένα απ'τα magnat,αλλά λογικά και τα άλλα της σειράς ίδια θα ακούγονται.

Αν βρω ευκαιρία θα κοιτάξω να ακούσω Crystal Audio & Roister,αλλά δύσκολα με βλέπω να αλλάζω γνώμη.:p

Όντως έχουμε ξεφύγει λίγο,ο ενισχυτής απ'τα specs που είδα πρέπει να τα σπάει,αλλά ξεφεύγω πάρα πολύ:crazy_pilot:

Πάντως για under 1000 καλός είναι ο 1018,και ειδικά για εμένα είναι μια χαρά.:baby:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.