Jump to content

Recommended Posts

@ Nephilim: Ευχαριστω :) . Ναι πουλια ειναι. Οταν τραβαγα την φωτο δεν ειχα προσεξει ουτε ενα :tomato: , μετα τα ειδα.

Με λιγο Clone stamp/heal αν θελεις τα "βγαζεις" στο λεπτο.

• Replies 623
  • Created
  • Last Reply
Απο την παραλια Μουρτερη, στην Ευβοια

Τί ωραία ζωγραφιά! Για κάδρο στο σαλόνι είναι.

Τί ωραία ζωγραφιά! Για κάδρο στο σαλόνι είναι.

Λες να το παρακανα λιγο? :p

Παίδες επειδή είμαι λίγο άσχετος με το HDR (και παιδεύομαι αρκετή ώρα με το Photomatix, χωρίς κάνα ιδιαίτερο αποτέλεσμα) προσφέρεται κανείς να του στείλω 3 φωτογραφίες (οι οποίες βέβαια δεν γνωρίζω αν είναι και οι πλέον κατάλληλες για HDR) και να τις φτιάξει, και να μου πει σε γενικές γραμμές τι πείραξε?

Παίδες επειδή είμαι λίγο άσχετος με το HDR (και παιδεύομαι αρκετή ώρα με το Photomatix, χωρίς κάνα ιδιαίτερο αποτέλεσμα) προσφέρεται κανείς να του στείλω 3 φωτογραφίες (οι οποίες βέβαια δεν γνωρίζω αν είναι και οι πλέον κατάλληλες για HDR) και να τις φτιάξει, και να μου πει σε γενικές γραμμές τι πείραξε?

Ανέβασε τες με rapidshare και θα τις δω.

Δωσε κανενα λινκ και πιστευω ολο και καποιοι θα βαλουν ενα χερι ;)

Mια λίγο βιαστική προσπάθεια από εμένα.

IMGP2471_2_0.jpg

Υπόψιν, οτι με την δεύτερη τριάδα δεν φτιάχνεται HDR γιατί η έκθεση ειναι ίδια και στις τρεις.

και να σκεφτείς ότι το συγκεκριμένο σημείο που λες έχει υποστεί κάποια διόρθωση. που να έβλεπες πως την έβγαλε το photomatix.

Εκανα και εγω μια εκδοχη της πρωτης , αλλα οπως λεει και ο Nephilim ηταν πολυ ψυχρα τα χρωματα(οι πετρες στα δεξια ειναι σχεδον μπλε σαν την θαλασσα). Μηπως ειναι κατι στις ρυθμησεις της καμερας? Καλυτερα να δουλευεις με RAW.

IMGP24701__-1_tonemapped.jpg

και εδω ειναι τα settings στο photomatix

photomatix.jpg

Moνο αν πεσει mask και αλλαγη απο Curves/Hue/κλπ

αυτο

ή κανα fake ΗDR και συνδιασμος των παραπανω...

γενικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι αρεσει το photomatix...

συνεχως πολυ τραβηγμενα αποτελεσματα και μερικες φορες πολυ κακά..

αλλα και τραβηγμενο αποτελεσμα να θελεις...πάλι με PS πολυ καλυτερα αποτελεσματα απο photomatix

Ti το ιδιαιτερο εχει μπροστα και αξιζει να κρατησετε την οποια πληροφορια??

Μια πιο ατμοσφαιρικη ....οσων αφορα τα χρωματα στον ουρανο και μια ελαφρως σκοτεινη/υποφωτεινη σιλουετα στα βουνα ..ισως να εδειχνε καλυτερα.

Οπως επισης και καποια BW..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.