Jump to content

Επιλογή εξωτερικής κάρτας ήχου

johnsonb

Recommended Posts

Γειά σας.

Θέλω να πάρω μια Usb εξωτερική κάρτα ήχου 5.1,που να έχει έξοδο optical και προαιρετικά coaxial.

Θέλω αν μπορείτε να μου κάνετε κάποια πρόταση.

Δίνω 50-100 ευρώ,αλλά δεν με πολυενδιαφέρει,δίνω και παραπάνω εάν βρω κάποια καλή.

Έχω καταλήξει στην Creative SoundBlaster X-Fi Surround,τι έχετε να πείτε;

Τσέκαρα την xonar u1 αλλά την βρίσκω χειρότερη απ'την creative,επίσης για optical αν δεν κάνω λάθος βάζεις στο jack adaptor και δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορεί να αποκαλέσει κάποιος "ήχο" αυτό το πράμα που θα βγαίνει.:bad:

Την κάρτα την θέλω κυρίως για μουσική,και θα έλεγα καλύτερα creative επειδή έχει crystalizer και άλλα τέτοια κόλπα που δεν τα βλέπεις συχνά σε external.

Παίζω σε υψηλές εντάσεις,και πάνω στην κάρτα θα συνδεθεί με optical ο ενισχυτής Yamaha RX-V861 ο οποίος βγάζει 7x105w,με ηχεία Magnat Quantum 603,605,613,και subwoofer το Yamaha YST-SW515.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:toomuchne

Γειά σας.

Θέλω να πάρω μια Usb εξωτερική κάρτα ήχου 5.1,που να έχει έξοδο optical και προαιρετικά coaxial.

Θέλω αν μπορείτε να μου κάνετε κάποια πρόταση.

Δίνω 50-100 ευρώ,αλλά δεν με πολυενδιαφέρει,δίνω και παραπάνω εάν βρω κάποια καλή.

Έχω καταλήξει στην Creative SoundBlaster X-Fi Surround,τι έχετε να πείτε;

Τσέκαρα την xonar u1 αλλά την βρίσκω χειρότερη απ'την creative,επίσης για optical αν δεν κάνω λάθος βάζεις στο jack adaptor και δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορεί να αποκαλέσει κάποιος "ήχο" αυτό το πράμα που θα βγαίνει.:bad:

Την κάρτα την θέλω κυρίως για μουσική,και θα έλεγα καλύτερα creative επειδή έχει crystalizer και άλλα τέτοια κόλπα που δεν τα βλέπεις συχνά σε external.

Παίζω σε υψηλές εντάσεις,και πάνω στην κάρτα θα συνδεθεί με optical ο ενισχυτής Yamaha RX-V861 ο οποίος βγάζει 7x105w,με ηχεία Magnat Quantum 603,605,613,και subwoofer το Yamaha YST-SW515.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:toomuchne

Έδωσες που έδωσες τόσα χρήματα στα υπόλοιπα, στο DAC θα κάνεις τσιγκουνιές ? Σπάει η αλυσίδα.

Δεν έδωσα ακόμα αλλά θα δώσω σύντομα.:hehe:

Χμμ κοίταξα κάτι reviews,και μάλλον προς την surround θα πάω,το θέμα είναι ότι θέλω εξωτερική επειδή θα την χρησιμοποιώ σε laptop και desktop αλλιώς έπαιρνα και την καινούρια xonar αν ήταν.:hmm:

Δεν έδωσα ακόμα αλλά θα δώσω σύντομα.:hehe:

Χμμ κοίταξα κάτι reviews,και μάλλον προς την surround θα πάω,το θέμα είναι ότι θέλω εξωτερική επειδή θα την χρησιμοποιώ σε laptop και desktop αλλιώς έπαιρνα και την καινούρια xonar αν ήταν.:hmm:

AVsite ή Noiz.gr σε παραπέμπω.

Avsite & avclub είμαι μέσα...

Έριξα μια αναζήτηση εκεί και κάτι βρήκα.

Μπήκα στον νάκα βρήκα κάποιες yamaha - e-mu κτλ,που από τα specs φαίνονται καλύτερες απ'την surround (και όχι μόνο),αλλά είναι ακριβές από την μεριά του ότι θα πληρώσω κάτι που δεν θα χρησιμοποιώ (πολύ επαγγελματικό πράμα)...:hmm:

Θα συνεχίσω την ερεύνα να δω τι θα βγεί,και αν βγει τέτοια ή τίποτα,θα κοιτάξω να πάρω κάποια τέτοια.

Ευχαριστώ.:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.