Fireman1234 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2009 Σήμερα οταν ανοιξε τον υπολογιστη του ενας φίλος μου παρατηρησε οτι δεν μπορουσε να μπει στο Internet, δεν εβρισκε το antivirus του ο υπολογιστης και ουτε το messenger. Υπαρχει καμια ιδεα για το τι μπορει να εχει παθει? Τον υπολογιστη τον πηρε χθες.Επισης βγαζει ενα μηνυμα ο υπολογιστης οτι δεν ενονεται στο ιντερνετ επειδη δεν ειναι ο administrator, ενω λειτουργώ ως administrator και λεει οτι εχει προβλημα με το event viwer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0x13 Μάρτιος 22, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2009 Θα ηταν καλύτερο αν μας έδινες περισσότερα στοιχεία για την ιστορία. Το πρόβλημα ποιο ακριβώς είναι ; ότι δεν μπορεί να συνδεθεί στο ασύρματο δίκτυο ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireman1234 Μάρτιος 22, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2009 Φιλε για να σου πω την αληθεια ουτε εγω εχω καταλαβει.Μου βγαζει μηνυμα οτι καποιες διεργασιες δεν μπορουν να εκτελεσθουν επειδη ειμαι limited user. Οπως το messenger, το antivirus και στο internet απο wireless. Και μετα απο κατω μου λεει οτι πρεπει να ανοιξω το Event viewer επειδη ειμαι ο administrator. Μπαινω στο Event viewer και δεν μπορω να κανω τιποτα και μου βγαζει μηνυμα σφαλματος. Παρεπιπτοντος ειναι Windows Vista o υπολογιστης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.