Jump to content

PWN fan για Thermalright 120 Extreme

lefteris

Recommended Posts

Έχω ανάγκη τα φώτα σας...

Θέλω να πάρω την Thermalright Cooler Ultra 120 Extreme για τον 8400 σε ASUS P5Q.

Με ενδιαφέρει να είναι αρκετά αθόρυβο το σύστημα και ψάχνω να αποφασίσω ποιόν ανεμιστήρα θα χρησιμοποιήσω με την ψύκτρα.

Εφόσον η μητρική δέχεται 4πιν ανεμιστήρα για τον επεξεργαστή, ποιόν μου προτείνετε;

Αν βάλω 3πιν ανεμιστήρα, θα μπορώ μέσα από τα βίστα να ρυθμίζω αυτόματα τις στροφές σε σχέση με τη θερμοκρασία;

Αλλιώς σκέφτομαι να πάρω τον Xigmatek 1283 για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο...

Nexus 120mm PWM

Scythe SCKF-120

Αυτος δεν ειναι PWM, αλλα σου δινει ρυθμιστη που μπαινει πισω για να ρυθμιζεις εσυ οποτε θες.

Απο PWM εφερνε και κατι Arctic Cooling το e-shop αλλα τωρα εχουν τελειωσει απ' οτι βλεπω... Αν πας σε 3πινο αλλαζουν τα πραγματα...

0x13 σύμφωνα με την απάντηση του grigas και οι 4πινοι ελέγχονται με λογισμικό.

qbiefox δεν θέλω να αλλάζω τις στροφές χειροκίνητα.

Τι εννοείς "αλλάζουν τα πράγματα";

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Δεν γνωριζω κατι για τους 4pin, πέρα του ότι μπορείς με κάποιον μετατροπέα καλωδίου να τους κάνεις 3pin (χωρίς να είμαι σίγουρος).

Παρόλα αυτά, ισχυει σιγουρα οτι σου ειπα πριν για τους 3pin. Ειμαι σιγουρος για αυτους 100%.:)

Αλλαζουν τα πραγματα, εννοω οτι στους 3πινους εχει πληθωρα επιλογων, οποτε μπορεις να διαλεξεις αλλους, οπως πχ τον Scythe Slipstream. Για το πως τους ελεγχεις απο λογισμικο, δεν ξερω λεπτομεριες, γιατι εγω δεν το κανω, αφου bootarw διαφορετικα λειτουργικα και δεν θελω στο ενα να ακουγονται και στο αλλο οχι. Προτιμω να τους ρυθμιζω απο bios η απο controllers. Αυτο που ξερω ειναι οτι οι 4πινοι ρυθμιζονται σιγουρα απο bios (εφοσον η μητρικη σου εχει αναλογη θυρα), ενω οι 3πινοι ρυθμιζονται, αλλα οχι σε ολες τις μητρικες...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.