gus8511 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2009 Παιδια εχω ενα τοπικο δικτυο ενσυρματο και ασυρματο. Υπαρχει τροπος να ελεγχω ο καθε χρηστης του δικτυου τι αρχεια παιρνει απο το κεντρικο υπολογιστη?αν ναι με ποιο προγραμμα? Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάρτιος 23, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2009 Εξαρτάται με ποιον τρόπο μοιράζεις τα αρχεία από τον κεντρικό υπολογιστή. Με ftp για παράδειγμα μπορείς να δεις τα logs και να μάθεις ποιος πήρε-έβαλε τι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gus8511 Μάρτιος 23, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2009 εχω κανει sharing Πολλους φακελους στον κεντρικο υπολογιστη και απο εκει οι αλλοι χρηστες εχουν προσβαση στα αρχεια που εχω κανει διαμοιρασμο.αυτο που θελω ειναι να ξερω ανα πασα στιγμη ποια αρχεια ανοιγουν και απο ποιον. ειναι αυτο εφικτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Μάρτιος 23, 2009 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2009 Δεξί click στο My Computer, Manage και πας στο Shared Folders --> Sessions.Εκεί σου λέει ποιος χρήστης και τι αρχείο βλέπει.Ελπίζω να σε καλύπτει για αυτό που ζητάς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gus8511 Μάρτιος 23, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2009 οκ, θα το δοκιμασω και θα σου πω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gus8511 Μάρτιος 23, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2009 Δεξί click στο My Computer, Manage και πας στο Shared Folders --> Sessions.Εκεί σου λέει ποιος χρήστης και τι αρχείο βλέπει.Ελπίζω να σε καλύπτει για αυτό που ζητάς.αυτο γινεται μονο για να βλεπεις εκεινη την στιγμη τα αρχεια και τους χρηστες, και δεν κραταει καποιο log. Εγω θελω να υπαρχει και καποιο Log Με το ιστορικο της κινησης. Γινεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Μάρτιος 23, 2009 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2009 http://www.ethereal.com/Αυτο σου κανει ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Μάρτιος 23, 2009 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2009 Μάλλον το Net Share Monitor σου κάνει την δουλειά σου...[OFFTOPIC]Παλαιότερα, είχα γράψει ένα προγραμματάκι, το οποίο οποίο έτρεχε περιοδικά την εντολή...:C:\>net shareκαι ότι shares έβρισκε στο αποτέλεσμα, τα πέρναγε σε μια C:\>net share sharename$Όπου "sharename$" το όνομα του φακέλου (ή partition) που κάνεις share και έκανα log την γραμμή με τους "Users" που επιστρέφει το αποτέλεσμα... Στην ουσία είναι το ίδιο πράγμα που κάνει και το NSM της Novell, αλλά home made... δεν το βρήκα στο μπαούλο με τους κώδικες, αλλά είναι πολύ εύκολο να ξαναγίνει...[/OFFTOPIC] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fonias A.E1416003211 Μάρτιος 23, 2009 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2009 αυτο γινεται μονο για να βλεπεις εκεινη την στιγμη τα αρχεια και τους χρηστες, και δεν κραταει καποιο log. Εγω θελω να υπαρχει και καποιο Log Με το ιστορικο της κινησης. Γινεται?Νομιζω πως αυτο μπορει να ειναι αυτο που ζητας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gus8511 Μάρτιος 23, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2009 σας ευχαριστω παιδια, μου δωσατε λυση στο προβλημα. ολα τωρα ειναι οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.