Jump to content

Βοηθεια για αγορα SSD

nik_xaris

Recommended Posts

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply
αν δεν κανω λαθος ειναι απο τους καινουργιους samsung με αλλο αυτοκολλητο

Κάπου είχα δει ότι ο 256άρης έχει samsung controller.

Γιατί όμως έχουν πεσμένα read/writes? Οι Samsung έχουν 220/200...

και εγω σε αυτο ελπιζω μιας και εχω ακουσει τα καλυτερα σ θεμα αποδοσης

και εγω σε αυτο ελπιζω μιας και εχω ακουσει τα καλυτερα σ θεμα αποδοσης

απο θεμα αποδοσης θα σου πω την τριτη.περιμενω τον ιντελ εκανα το βημα και γω οποτε θα δουμε αν αξιζει

μόλις τώρα πήγα και παρείγειλα εναν 80αρη Intel X-25 απο το ΠΛΑΙΣΙΟ !! Ο OCZ θα πάει για εξωτερικός σκληρός. Αρκετά με ταλαιπώρησε με τα κολλήματά του. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ !!!!! :banging::banging::banging:

μόλις τώρα πήγα και παρείγειλα εναν 80αρη Intel X-25 απο το ΠΛΑΙΣΙΟ !! Ο OCZ θα πάει για εξωτερικός σκληρός. Αρκετά με ταλαιπώρησε με τα κολλήματά του. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ !!!!! :banging::banging::banging:

και εγω σημερα αλλα δεν εχει διαθεσιμο.....

μονο για προγραμματα ομως (autocad, cubase, photoshop, virtual machine...) θα ειναι καλυτερος σε σχεση με εναν veloci? θα κανει την διαφορα..?:)

θελει ενας φιλος μου να παρει ενα κτηνος pc γυρω στα 2χιλιαρικα και εχω κολλησει στον SSD κατω απο 200 ευρω να κανει και παω απο 32 γιγα,και φυσικα οσο πιο γρηγορος γινεται

ακουω προτασεις,απο πλαισιο

Αν μιλάμε για κτήνος PC, ας δώσει 250€ όταν ανέβουν οι A-Data στο site του Πλαισίου, για να πάρει τον 80άρη :dirol:

Ο 64άρης A-Data φοράει τον Jpicron, καλύτερα τον Samsung να έπαιρνες. Αν σε παίρνει πάντως, περίμενε τον 80άρη, γιατί είναι Intel rebranded.

θα δω κατα ποσο βιαζεται και θα του πω.

ποτε περιπου θα ρθει ο 80ρης και ποσο θα χει?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.