manolaskakis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2009 Έστω ότι έχω έναν δίσκο για το λειτουργικό μου..Μπορώ κάπως να έχω την επιφάνεια εργασίας μου σε άλλο δίσκο?
pank Μάρτιος 21, 2009 #2 Μάρτιος 21, 2009 Αν θέλεις εξήγησε λίγο καλύτερα την απορία σου. Σε πρώτη ανάγνωση πάντως, αυτό που λες δε γίνεται, γιατί η επιφάνεια εργασίας είναι μέρος του λειτουργικού.
manolaskakis Μάρτιος 21, 2009 Author #3 Μάρτιος 21, 2009 Αυτό ρωτάω επειδή έψαξα λίγο και είδα οτι μαλλον δεν γίνεται..Πχ επειδή ο δίσκος μπορεί να είναι ssd 32GB έλεγα αν γίνεται κάπως την επιφάνεια εργασίας να την έχω σε άλλο δίσκο..Επειδή συνήθως την φορτώνω..
dubber Μάρτιος 21, 2009 #4 Μάρτιος 21, 2009 Έστω ότι έχω έναν δίσκο για το λειτουργικό μου..Μπορώ κάπως να έχω την επιφάνεια εργασίας μου σε άλλο δίσκο?Αν έχεις XP, ο φάκελος με το desktop σου είναι ο:c:\documents and setting\%username%\desktopΑν έχεις Vista, ο φάκελός με το desktop σου είναι ο:c:\users\%username%\desktopΌπου %username% βάζεις το username του χρήστη του οποίου το desktop θέλεις να κάνει copy.
dubber Μάρτιος 21, 2009 #5 Μάρτιος 21, 2009 Με πρόλαβες και εξηγείς ότι θέλεις άλλο πράγμα. Αν έχεις XP, σίγουρα γίνεται. Κατέβασε αυτό και κάνε τα εξής: Note: before you change the location, "create" the folder where you want to put your desktop (ex. G:/*username*/Desktop)Install it > open it > on the left column expand My Computer > click on Special Folders > in the right column, selected which folder (Desktop) you want to change > then select the destination. Όσο για τα Vista, κάνε δεξί κλικ στο Desktop Folder, properties, άλλαξε το path και πάτα "move"
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.