Jump to content

Bluetooth Mouce & Κατανάλωση.....

Psychokiller

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πριν κανα μήνα περίπου αγόρασα ένα netbook

το οποίο έχει ενσωματωμένο bluetooth.

Η απορία μου είναι η εξής:

Ποιο mouse καταναλώνει περισσότερο την μπαταριά του netbook (όχι την δικιά του),

αυτό που παίζει με, το ενσωματωμένο bluetooth ή USB Wireless adapter?

Πολύ παράξενη ερώτηση...αν κλείνεις το bluetooth όταν δεν χρησιμοποιείς το mouse, τότε μάλλον τα ίδια θα είναι πάνω κάτω...

Βέβαια το πόσο διαρκεί μια μπαταρία είναι κάτι που δύσκολα θα μετρήσεις και μάλιστα λόγω της χρήσης mouse.

Άρχισα να αναρωτιέμαι όταν είδα ότι το bluetooth παίζει έως τα 10 μέτρα....

Πράγμα που πρέπει να ισχύει για ένα που βρήκα και δοκίμασα εως τα 7 μετρά έπαιζε κανονικά, μετά δεν έβλεπα στην οθόνη... :D

Μέτα θυμήθηκα και το πόσο μειώνει την αυτονομία του κινητού μου το bluetooth...

Και λέω, λες να πάρω ένα μικρο και ελαφρύ ποντικάκι χωρίς adapter και να αναγκαστώ να κουβαλάω μαζί και την μπαταριά του αυτοκινήτου..... :tw:

To bluetooth μειώνει εμφανώς την αυτονομία του κινητού σου; Εγώ ούτε που το καταλαβαίνω. Άντε να χάνει 4-5 ώρες αναμονής. Νομίζω πάντως δε θα έχουν καμία σοβαρή διαφορά στην κατανάλωση τα δύο είδη ποντικιού.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.