Jump to content

Οθόνη για Mac Pro

cebit

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα παίδες,

Θέλω μια οθόνη που να ταιριάζει με την αισθητική του MacPro, το alum. keyb., etc...

H προφανής λύση είναι η καινούρια LED 24" της Apple, αλλά η τιμή πλησιάζει το χιλιάρικο. Τα αξίζει όμως η απλά χρυσοπληρώνω το μηλαράκι ?

Υπάρχει κάτι άλλο εκεί έξω που να πλησιάζει πάνω-κάτω την αισθητική, με καλό πάνελ και να μην χρειαστεί να ληστέψω καμιά Τράπεζα ?

Thx.

Νίκος.

Υπάρχει κάτι άλλο εκεί έξω που να πλησιάζει πάνω-κάτω την αισθητική, με καλό πάνελ και να μην χρειαστεί να ληστέψω καμιά Τράπεζα ?

'Oxi. Ειδικά αν λες για Ελλάδα δύσκολα τα πράγματα :bye: Εδώ δε βρίσκεις καν 24ρες καλύτερες από τις hybrid TV Tuner/TFT με TN πάνελ των 300-400ευρώ καλά καλά πόσο μάλλον να ζητάς ΚΑΙ στυλ (για τα χρήματα δεν το συζητάμε, άλλωστε τα έσκασες για MacPro ρε θηρίο ; ). Σαν οθόνες όντως υπάρχουν καλύτερες από την LED Apple (ακόμη και το παλιό της μοντέλο) αν το ψάξεις - στην Ελλάδα θα βρεις με λίγα λεφτά παραπάνω Eizo και Lacie. Από αισθητική, καμιά Eizo σε white το πολύ.

'Oxi. Ειδικά αν λες για Ελλάδα δύσκολα τα πράγματα :bye: Εδώ δε βρίσκεις καν 24ρες καλύτερες από τις hybrid TV Tuner/TFT με TN πάνελ των 300-400ευρώ καλά καλά πόσο μάλλον να ζητάς ΚΑΙ στυλ (για τα χρήματα δεν το συζητάμε, άλλωστε τα έσκασες για MacPro ρε θηρίο ; ). Σαν οθόνες όντως υπάρχουν καλύτερες από την LED Apple (ακόμη και το παλιό της μοντέλο) αν το ψάξεις - στην Ελλάδα θα βρεις με λίγα λεφτά παραπάνω Eizo και Lacie. Από αισθητική, καμιά Eizo σε white το πολύ.

Με πολύ ιδρώτα φίλε μου βγήκε ο Pro και θυσίες στα προσωπικά έξοδα (καφέδες, ρούχα, κλπ). Tο ζωνάρι έφτάσε στο κόκκαλο μια φορά και αυτό δεν το ξανατραβάω παρά μόνο για θέματα υγείας και κοινωνικά, οπότε για πολλά έξοδα δεν είμαι, του στυλ άλλα χίλια για τα κορυφαία μοντέλα της EIZO & Lacie.

Όμως, τώρα ο Mac παίζει με την Cinema HD 23" (second hand), και μου έχει καταστρέψει τα μάτια :confused:, έχω ζαλάδες όταν κάθομαι πολλές ώρες κλπ. Με άλλες οθόνες δεν έχω πρόβλημα π.χ. μια 24¨ της Samsung για το PC.

Αν δεν βρώ κάτι σε άσπρο, λέω γι'αυτή εδώ ασχέτως χρώματος.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.