loukas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2009 Καλησπερα..Θα ηθελα να ρωτησω το εξής.Πως γινεται να συνδεθώ απο εναν Η/Υ σε εναν αλλον γνωριζοντας μονο το ip???Ευχαρηστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάρτιος 20, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2009 Ότι θα έκανες αν ήξερες το όνομα το ίδιο κάνεις αν ξέρεις την ip.. Τι ακριβώς όμως θέλεις να κάνεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
loukas Μάρτιος 20, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2009 Θελω να συνδεθω στον Η/Υ μου απο εναν αλλο σπιτι...και μου ειπανε οτι καπως γινεται!!για αυτο ρωτησα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάρτιος 20, 2009 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2009 Βρε ότι γίνεται, γίνεται. Να συνδεθείς πως όμως; Να δεις αρχεία; Να πάρεις remotely το desktop σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisiun82 Μάρτιος 20, 2009 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2009 πρέπει να χουν και τα 2 pc remote deskop αν μιλαμε για windows ή γενικά καποιο προγραμα παρόμοι...Στο pc που πας να συνδεθεις πρεπει να έχεις ανοιξει πορτ στο firewall και να έχει καποιο λογαριασμό (user) με password.. Για δοκίμασε το teamViewer...Ειναι μικρο και πανευκολο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
loukas Μάρτιος 20, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2009 χμμμ σε διαφερει το ενα απο το αλλο??με μπερδεψες τωρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Μάρτιος 20, 2009 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2009 Πολλοί τρόποι υπάρχουν :Remote Desktop των WindowsRealVNCTeamViewerκλπ κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
loukas Μάρτιος 20, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2009 το team viewer ξερω απλα στην εταιρια που δουλευω με βρηκανε με αυτο το προγραμμα και μου ειπανε οτι αν θελεις να συνθεθεις στο Η/Υ σου στο σπιτι σου συνδεσου μεω ip Ολο αυτο εγινε γτ απο τον κεντρικο server μου εκοψαν την συνδεση σε μια ιστιοσελιδα..αρα θελω να μπω στον Η/Υ για να μπορω να μπω σε αυτην την σελιδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Μάρτιος 20, 2009 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2009 Τότε σου προτείνω το RealVNC.Στήνεις στο pc σου σπίτι τον RealVNC server, του ορίζεις ένα pass, ανοίγεις τις κατάλληλες ports στο router σου (default 5900 kai 5800 για java).Στήνεις και ένα δωρεάν dyndns ή no-ip.Περνάς στο pc της δουλειάς σου το RealVNC client και συνδέεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάρτιος 20, 2009 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2009 Μπορείς να δοκιμάσεις κι αυτό: https://secure.logmein.com/home.asp?lang=en Link to comment Share on other sites More sharing options...
loukas Μάρτιος 20, 2009 Author #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2009 μαλιστα θα τα κοιταξω και θα σας πω...χιλια ευχαρηστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
loukas Μάρτιος 20, 2009 Author #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2009 κατι αλλο "ανοίγεις τις κατάλληλες ports στο router σου (default 5900 kai 5800 για java). Στήνεις και ένα δωρεάν dyndns ή no-ip",αυτο δεν το καταλαβα Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 20, 2009 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2009 κατι αλλο "ανοίγεις τις κατάλληλες ports στο router σου (default 5900 kai 5800 για java).Στήνεις και ένα δωρεάν dyndns ή no-ip",αυτο δεν το καταλαβα Στο www.no-ip.com πχ, "στήνεις" μια σταθερή ip (ένα όνομα βάζεις βασικά) γιατί λογικά στο σπίτι σου δεν έχεις σταθερή ip, και έτσι θα συνδέεσαι με αυτή την ip πάντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
loukas Μάρτιος 20, 2009 Author #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2009 εβαλα static ip αρα κανω αυτο που μου ειπες με το προγραμμα που θα εχω στησει στο γραφειο και στο σπιτι και θα ειμαι μια χαρουλα,ενα πραγμα δηλ σαν το team viewer απλα ασφαλεστερο σωστα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.