MOS Μάρτιος 21, 2009 #21 Μάρτιος 21, 2009 Μόλις τον έκανα εγκατάσταση. Κολάει συνέχεια. Έχω win xp. Τι πρόβλημα μπορεί να έχει?Με ενα restart φτιαχνει......ετσι εκανε και μενα...αλλιως καντου reinstall !!
amartolos Μάρτιος 21, 2009 #22 Μάρτιος 21, 2009 οταν μεγιστοποιω videaki στο youtube ακουγεται ο ηχος κανονικα αλλα βλεπω αυτο... τι συμβαινει??
JohnnyX Μάρτιος 21, 2009 #23 Μάρτιος 21, 2009 Εμενα δε μου καθησε καλαΑνοιγει πολλα processes οι οποιες δε κλεινουν ακομα και αν δε τρεχει ο IE (μιλαμε για εως και 10-15 processes)Αν τα σκοτωσω τα θυματε ολα μετα και ζηταει να τα επαναφερει (πραγμα που σημαινει οτι τα "δουλευε" λες και ηταν ανοιχτα).
whitesnake Μάρτιος 21, 2009 #24 Μάρτιος 21, 2009 Αργεί στην εκκίνηση σε κανέναν; Και στη δημιουργία νέου tab?
whitesnake Μάρτιος 21, 2009 #26 Μάρτιος 21, 2009 Εμένα ο 7 πήγαινε πιο σφαίρα στα tabs και στην εκκίνηση, εκτός από 1 στις 5 που κράσαρε τελείως χωρίς λόγο!! :hehe:
X-kyramas Μάρτιος 22, 2009 #27 Μάρτιος 22, 2009 Εμένα ο 7 πήγαινε πιο σφαίρα στα tabs και στην εκκίνηση, εκτός από 1 στις 5 που κράσαρε τελείως χωρίς λόγο!! :hehe: Τι να λέμε ρε παιδιά... Άμα δεν παίρνει Adblock Plus δεν λέει. Αλλιώς θα βάζαμε και Chrome !
akilleas Μάρτιος 22, 2009 #29 Μάρτιος 22, 2009 Τι να λέμε ρε παιδιά...Άμα δεν παίρνει Adblock Plus δεν λέει. Αλλιώς θα βάζαμε και Chrome ! +1 Και γω....:dance3: Και γω....
Hydra Μάρτιος 22, 2009 #31 Μάρτιος 22, 2009 Ειναι οντως πιο γρηγορος απο την κανονικη εκδοση του Chrome o chrome beta2 ??? ?
neuromancer Μάρτιος 22, 2009 #32 Μάρτιος 22, 2009 Τι να λέμε ρε παιδιά... Άμα δεν παίρνει Adblock Plus δεν λέει.Εγώ δηλαδή που δεν ξέρω αυτό το Adblock Plus και βολεύομαι με antivirus και win defender, ...κινδυνεύω :nono:
X-kyramas Μάρτιος 22, 2009 #33 Μάρτιος 22, 2009 Εγώ δηλαδή που δεν ξέρω αυτό το Adblock Plus και βολεύομαι με antivirus και win defender, ...κινδυνεύω :nono:Δεν ειναι θέμα κινδύνου, απλώς γλυτώνεις από τις πολλές διαφημίσεις !http://adblockplus.org/en/
kallileo Μάρτιος 22, 2009 #34 Μάρτιος 22, 2009 οταν μεγιστοποιω videaki στο youtube ακουγεται ο ηχος κανονικα αλλα βλεπω αυτο... τι συμβαινει?? Ανανεωσε την εκδοση του flash...
amartolos Μάρτιος 23, 2009 #36 Μάρτιος 23, 2009 Ανανεωσε την εκδοση του flash...ωραιος , ευχαριστω:hi:
sporting Μάρτιος 27, 2009 #37 Μάρτιος 27, 2009 τον δοκίμασα κι εγώ, καλός είναι αλλά σαν την αλεπού δεν είναι. ειδικά μετά την 3.1 η αλεπού δεν θα πιάνεται...
kalamafka Απρίλιος 3, 2009 #38 Απρίλιος 3, 2009 Τι να λέμε ρε παιδιά...Άμα δεν παίρνει Adblock Plus δεν λέει. Αλλιώς θα βάζαμε και Chrome ! ειναι ο μονδικος browser που εχει εγγενείς δυνατότητες Adblocking ισως σε παγκοσμια πρωτια η αποκαλυψη απο ενα δικο μας ανθρωπο !! το μεταφερω αυτοσιο το -private command line option, ενεργοποιεί το πλήρες InPrivate Browsing και όχι μόνο το InPrivate Filtering για το οποίο και μάλλον ενδιαφέρεστε. Το μεν filtering λειτουργεί στα πλαίσια του κανονικού browser με πλήρη διαχείριση ασφάλειας, cookies και caching ενώ το Inprivate Browsing είναι το isolated browsing workspace που δεν θα έλεγα πως είναι και ότι προτιμότερο για συνεχή χρήση.....(βλέπε ad/script blocking) αυτό που είναι χρήσιμο είναι αποκλειστικά το Inprivate Filtering για το οποίο και θα σας αποκαλύψω ανεπισήμως και ένα μικρό ...μυστικό, φτάνει να μην το πείτε πουθενά. Με κλειστό τον Internet Explorer 8, στο registry branch HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Safety\PrivacIE δημιουργήστε ένα dword entry με ονομασία StartMode και δώστε του τιμή 1. Επανεκινήστε τον IE8 και voila, το InPrivate Filtering είναι always enabled. Ελπίζω να βοήθησα. και αμεσως μετα προσθετουμε το αρχειο απο http://www.dslreports.com/forum/r22124619-IE8-InPrivate-filter-from-adblock-plus-list να σημειωσω οτι παρατηρειται σημαντικη διαφορα ταχυτητας στο ανοιγμα ιστοσελιδων Το inprivate filtering λειτουργεί πριν το rendering και αμέσως μετά το protocol dispatching, εκτελείται δηλαδή η lexer analysis (regex) σε επίπεδο http stream και ταυτόχρονα αποκόπτονται τα filtered domains κατά το resolve. Για αυτό αγαπητέ Δήμο βλέπεις διαφορά στο performance του page retrieval, και είναι φυσικό να υπάρχει αφού τα "σκουπίδια" εκπίπτουν και από το fetching και από τα πολλαπλά name resolves. Άρα το όφελος είναι πολλαπλό και σε επίπεδο rendering speed αλλά και το σημαντικότερο στη μείωση του network bottleneck. δουλευει πραγματικα σε windows 7 enjoy πηγη:adslgr.com
neuromancer Απρίλιος 3, 2009 #40 Απρίλιος 3, 2009 meh:giveup: http://www.thelab.gr/attachment.php?attachmentid=34529&d=1237821127 Εντάξει, αυτο το τεστ έχει μικρή πρακτική αξία. Αν ηταν ετσι και στην πραγματικοτητα, κανενα site δεν θα επαιζε σε IE. Όμως, συμβαίνει το αντίθετο. Δεν λεω ότι δεν υπάρχει ζήτημα. Απλά αφορά σε χαρακτηριστικά που έχουν (για την ωρα) πρακτικά μηδαμινή χρήση σε πραγματικά site. Τόσες εκατοντάδες εκατομμύρια ΙΕ χρήστες, δε νομίζω να μαζοχίζονται με σελίδες που δεν παίζουν.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.