Jump to content

Κυκλοφορησε ο Internet Explorer 8.0. Δεν θα το πιστευετε στα ματια σας.

Vasot

Recommended Posts

Μόλις τον έκανα εγκατάσταση. Κολάει συνέχεια. Έχω win xp. Τι πρόβλημα μπορεί να έχει?

Με ενα restart φτιαχνει......ετσι εκανε και μενα...αλλιως καντου reinstall !!

Εμενα δε μου καθησε καλα

Ανοιγει πολλα processes οι οποιες δε κλεινουν ακομα και αν δε τρεχει ο IE (μιλαμε για εως και 10-15 processes)

Αν τα σκοτωσω τα θυματε ολα μετα και ζηταει να τα επαναφερει (πραγμα που σημαινει οτι τα "δουλευε" λες και ηταν ανοιχτα).

Εμένα ο 7 πήγαινε πιο σφαίρα στα tabs και στην εκκίνηση, εκτός από 1 στις 5 που κράσαρε τελείως χωρίς λόγο!! :hehe::hehe:

Εμένα ο 7 πήγαινε πιο σφαίρα στα tabs και στην εκκίνηση, εκτός από 1 στις 5 που κράσαρε τελείως χωρίς λόγο!! :hehe::hehe:

Τι να λέμε ρε παιδιά...

Άμα δεν παίρνει Adblock Plus δεν λέει.

Αλλιώς θα βάζαμε και Chrome !

Τι να λέμε ρε παιδιά...

+1

Και γω....:dance3:

Και γω....:whip:

Ειναι οντως πιο γρηγορος απο την κανονικη εκδοση του Chrome o chrome beta2 ??? ?

Τι να λέμε ρε παιδιά... Άμα δεν παίρνει Adblock Plus δεν λέει.

Εγώ δηλαδή που δεν ξέρω αυτό το Adblock Plus και βολεύομαι με antivirus και win defender, ...κινδυνεύω :nono:

Εγώ δηλαδή που δεν ξέρω αυτό το Adblock Plus και βολεύομαι με antivirus και win defender, ...κινδυνεύω :nono:

Δεν ειναι θέμα κινδύνου, απλώς γλυτώνεις από τις πολλές διαφημίσεις !

http://adblockplus.org/en/

οταν μεγιστοποιω videaki στο youtube ακουγεται ο ηχος κανονικα αλλα βλεπω αυτο...

60572750.th.jpg τι συμβαινει??

Ανανεωσε την εκδοση του flash...

τον δοκίμασα κι εγώ, καλός είναι αλλά σαν την αλεπού δεν είναι. ειδικά μετά την 3.1 η αλεπού δεν θα πιάνεται...

Τι να λέμε ρε παιδιά...

ειναι ο μονδικος browser που εχει εγγενείς δυνατότητες Adblocking

ισως σε παγκοσμια πρωτια η αποκαλυψη απο ενα δικο μας ανθρωπο !!

το μεταφερω αυτοσιο

το -private command line option, ενεργοποιεί το πλήρες InPrivate Browsing και όχι μόνο το InPrivate Filtering για το οποίο και μάλλον ενδιαφέρεστε. Το μεν filtering λειτουργεί στα πλαίσια του κανονικού browser με πλήρη διαχείριση ασφάλειας, cookies και caching ενώ το Inprivate Browsing είναι το isolated browsing workspace που δεν θα έλεγα πως είναι και ότι προτιμότερο για συνεχή χρήση.

....(βλέπε ad/script blocking) αυτό που είναι χρήσιμο είναι αποκλειστικά το Inprivate Filtering για το οποίο και θα σας αποκαλύψω ανεπισήμως και ένα μικρό ...μυστικό, φτάνει να μην το πείτε πουθενά.

Με κλειστό τον Internet Explorer 8, στο registry branch HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Safety\PrivacIE δημιουργήστε ένα dword entry με ονομασία StartMode και δώστε του τιμή 1. Επανεκινήστε τον IE8 και voila, το InPrivate Filtering είναι always enabled.

Ελπίζω να βοήθησα.

και αμεσως μετα προσθετουμε το αρχειο απο

http://www.dslreports.com/forum/r22124619-IE8-InPrivate-filter-from-adblock-plus-list

να σημειωσω οτι παρατηρειται σημαντικη διαφορα ταχυτητας στο ανοιγμα ιστοσελιδων

Το inprivate filtering λειτουργεί πριν το rendering και αμέσως μετά το protocol dispatching, εκτελείται δηλαδή η lexer analysis (regex) σε επίπεδο http stream και ταυτόχρονα αποκόπτονται τα filtered domains κατά το resolve. Για αυτό αγαπητέ Δήμο βλέπεις διαφορά στο performance του page retrieval, και είναι φυσικό να υπάρχει αφού τα "σκουπίδια" εκπίπτουν και από το fetching και από τα πολλαπλά name resolves. Άρα το όφελος είναι πολλαπλό και σε επίπεδο rendering speed αλλά και το σημαντικότερο στη μείωση του network bottleneck.

δουλευει πραγματικα σε windows 7

:rolleyes:

enjoy

πηγη:adslgr.com

Εντάξει, αυτο το τεστ έχει μικρή πρακτική αξία. Αν ηταν ετσι και στην πραγματικοτητα, κανενα site δεν θα επαιζε σε IE. Όμως, συμβαίνει το αντίθετο.

Δεν λεω ότι δεν υπάρχει ζήτημα. Απλά αφορά σε χαρακτηριστικά που έχουν (για την ωρα) πρακτικά μηδαμινή χρήση σε πραγματικά site. Τόσες εκατοντάδες εκατομμύρια ΙΕ χρήστες, δε νομίζω να μαζοχίζονται με σελίδες που δεν παίζουν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.