Jump to content

Κυκλοφορησε ο Internet Explorer 8.0. Δεν θα το πιστευετε στα ματια σας.

Vasot

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Κυκλοφορησε ο Internet Explorer 8.0.

Αν και το Gui του δεν εχει υποστει τεραστιες αλλαγες σε σχεση με τον προηγουμενο ΙΕ7 η μεγαλη εκπληξη ειναι οτι φορτωνει καποιες σελιδες ταχυτερα απο τον Firefox 3x και απο τον Opera 9.x (δεν κανω πλακα τον δοκιμασα και εγω) συν οτι προστεθηκαν καποιες νεα χαρακτηριστικα για περισσοτερη προστασια (τεχνολογια smartscreen filter oπως την αποκαλει η M$).

Για οποιον αλλον ενδιαφερεται για να τον κατεβασει και να τον δοκιμασει.

INTERNET EXPLORER 8

Μερικες εικονες:

View any site with ease

feat_200_compatview.jpg

Get things done faster with accelerators

feat_200_accelerator.jpg

Stay safer online (smartscreen filter)

feat_200_smartscreen.jpg

Θα του δώσω μια ευκαιρία και θα το δοκιμάσω.

Αν και δεν νομίζω να αποχωριστώ την αλεπού μου :baby:

Mάγκες ο IE8 πάει... σφαίρα! Tουλάχιστον αυτές είναι οι πρώτες εντυπώσεις...

καλός είναι σχετικά, τον χρησιμοποιώ απο τα beta.

Τελικα δεν ηταν και τοσο ψευτικες οι μετρησεις της Microsoft ε?

όσα δεν πιάνει η αλεπού..... το πρόβλημα με τον ie δεν είναι τόσο οι επιδόσεις, όσο το non-compliance με τα πρότυπα (τουλάχιστον μέχρι τον 7), η ανασφάλεια που τον περιβάλλει και για τους advanced χρήστες η απουσία add-ons όπως έχει ο φίφης.

Και περιέργως τα πάει καλά και με τα processes. Ανά δύο tabs που ανοίγει, ξεκινάει ένα καινούριο process που καταναλώνει περίπου από 25 έως 40mb. Αν κλείσεις τα tabs, χρειάζεται περίπου 1 με 1.5 λεπτό για να αποδεσμεύσει την μνήμη και να κλείσει το process.. δεν είναι κακό.

Καλά πάει, άν και στην πρώτη προσπάθεια να τον εγκαταστήσω έφαγα μία μπλέ οθόνη ναααα...

Η πρώτη μου στα 2 χρόνια Vista

Το έχω και εγώ (σε Win7) και πάει σφαίρα.

Αλλά η απουσία add-on εξακολουθεί να μείον γι αυτόν και συν για την αλεπού!!!

Επιτελους ξεφυγε λιγακι....αλλα οχι τοσο ωστε να αφησω τον φιφι !!

Εκει που τον ειχα του πεταμου τον τελευταιο καιρο,τωρα με βλεπω να κολλαω παλι στον ΙΕ.πραγματικα πολυ καλος ο 8!! και σβελτος!:D

Να πω ότι είσασταν και φανατικοί του ΙΕ, να πάει στο διά.... . Εγώ που είμαι 7/24 με ΙΕ, μπορώ να πώ ότι απογοητεύτικα.

Με ταχύτητες και τέτοια χαζά δεν θα ασχοληθώ - έχω τοποθετηθεί στο παρελθόν για το θέμα. Το μόνο καλό είναι ο DOM/HTML/CSS inspector που έβαλαν, καλύτερο compliance με τα W3 standards (το οποίο συνεπάγεται απάρνηση του προγόνου ΙΕ7 - για αυτό και το compatibility mode που δείχνει σωστά σελίδες που επαίζαν σε ΙΕ7 αλλά όχι σε ΙΕ8). Επίσης καλό το θέμα με τα tabs που τρέχουν σε δικά τους threads.

Τα υπόλοιπα "νέα" (τύπου "βρέστο στο eBay") αφορούν απλούς-απλούστατους χρήστες και με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Αν γίνουν τίποτε σοβαρά plug-ins με τον καιρό, κάτι θα πάει να γίνει.

Άντε ελάτε εσείς σε IE να πάω εγώ σε FF. Έλα να φεύγουν οι πρωινοί..!!! :sarcastic:

Το είπανε και στις ειδήσεις του ANT1 τρομάρα τους...

Δεν έχουν να ασχοληθούν με τίποτα καλύτερο; :upside:

Τον δοκίμασα και μπορώ να πω, πως είναι αρκετά βελτιωμένος σε σχέση με τον 7.

Ευτυχώς όμως δεν θα αποχωριστώ την αλεπού μου.

Θελω να ρωτησω:στα update tvn windows τον εχει ή για την ωρα τον περναμε χειροκινητα?

Στο windows update δεν βγηκε ακομα. Ουτε σε XP, ουτε σε Vista.

Φανερα βελτιωμενος παντως αλλα οχι καλυτερος απο Firefox.:dirol:

Μόλις τον έκανα εγκατάσταση. Κολάει συνέχεια. Έχω win xp. Τι πρόβλημα μπορεί να έχει?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.