Jump to content

ι7 @ 4GHz και temps!

venom7

Recommended Posts

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

με νερακι ναι, ! φιλε η i7 πλατφορμα ειναι εντελως GAY. το ι7 μου 20 χ 200 δεν ειναι με ΤΙΠΟΤΑ stable στα 1,37 8ελει 1,40+ για να νιωσει. Παρολαυτα με 210 χ 19 ολα τα προβληματα λυθηκαν δια μαγειας, και απο οτι ειδα ανεβαινει κιαλο το bclock... δινει πιεση :D :worship:

Petrooko είδα ότι είσαι με νερό αλλά οι θερμοκρασίες σου για max είναι μου φαίνεται πολύ υψηλές 85++ για νερό και για το ρεύμα που δίνεις,ενώ για idle είναι κλασικές!!!

Petrooko είδα ότι είσαι με νερό αλλά οι θερμοκρασίες σου για max είναι μου φαίνεται πολύ υψηλές 85++ για νερό και για το ρεύμα που δίνεις,ενώ για idle είναι κλασικές!!!

Που να δεις και τους D0 απο θερμοκρασιες πως τα πανε.

Με 1.2625 απο BIOS, στα 21χ192(4030MHz) Full load 82 βαθμοι, με νερο 3πλο Thermochill και μονο τον επεξεργαστη στο κυκλωμα.

ειναι και το Intel Burn test ειναι καφτηρια αυτο και το LinX και σκεψου ποση ωρα το εκανα... 120 φορες το ιδιο πραγμα... επισης ειναι μεγαλη η θερμοκρασια περιβαλλοντος. και γω τον επεξεργαστη εχω μονο στο κυκλωμα με 2πλο black ice :D

με το hyper threating on και την συχνοτητα που ειναι και το ρευμα που εχει και το stress που τρωει απο linx - interl burn test και κρυος ειναι :tongue:

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.