Hydra Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2009 Παιδια αγορασα προχτες μελανες για το πολυμηχανημα μου EPSON STYLUS PHOTO RX585 Τις τοποθετησα ολες σωστα,οπως πρεπει,ομως η μια απο αυτες(6 ειναι ολες) δεν φαινεται καθολου,το πολυμηχανημα δεν την αναγνωριζει... H συγκεκριμενη μελανη ειναι αυτη: EPSON Cyan T0802 kαι μου βγαζει το εξης μυνημα : ERROR-->Cannot Recognize Ink Cartiges. Nα σημειωσω οτι οι μελανες ειναι αυθεντικες απο το Πλαισιο 60 ευρω! Ολες αναγνωριζονται εκτος απο αυτην.... Τι λετε να κανω?Η τι νομιζετε οτι φταιει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Μάρτιος 19, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2009 Να το πάς πίσω και να δοκιμάσεις άλλο, αν το κάνει και στο άλλο ίσως να την έχει ακούσει το σύστημα αναγνώρισης στον εκτυπωτή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάρτιος 19, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2009 Ρε γαμωτο για λιγο αναγνωρισε την παλια,τωρα τιποτα δεν αναγνωριζει :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάρτιος 19, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2009 Tα καταφερε ο γερος μου... χαχαχα κοιτα εκει να δεις....Ευχαριστω παντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GdamprXP Μάρτιος 20, 2009 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2009 Πως ? για πες να ξέρουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάρτιος 20, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2009 Το εβαλε κανονικα,μονο που σε αυτον επιασε,εγω τοσην ωρα που την εβγαζα και την εβαζα,δεν την διαβαζε,παιζει και κuλοφαρδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Ν Μάρτιος 23, 2009 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2009 Σε πολλά μηχανήματα δεν πρέπει να αλλάζεις όλα τα μελάνια ταυτόχρονα.Πρέπει να τα βάζεις ένα ένα να κάνει το τεστ ή να διαβάσει το μελάνι ο εκτυπωτήςκαι μετά να βάζεις το επόμενο.Το ξέρω ότι έτσι θέλει κόπο, αλλά μου έχει τύχει και σας το λέω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.