unknown Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2009 σκουριασα μιας και εχω καιρο να ασχοληθω με το pc >. τεσπα αγορασα ενα 500αρη σατα2 .. στο add new device τον βρισκει και λεει working properly... και στο bios τον βλεπει...στο mycomputer και στο partition magic ομως αφαντος.. ουτε λειτουργικο μπορω να εγκαταστησω, δεν τον εχει στις επιλογες..any help?
vagos2221416003330 Μάρτιος 19, 2009 #2 Μάρτιος 19, 2009 πρέπει να τον κάνεις format...βάζεις dvd από vista και στην οθόνη που διαλέγεις δίσκο σου έχει στα advances options μια επιλογή new..πατας και μετά οκ και όταν τελειώσει πατάς format..έτοιμο!!!
Aligator21 Μάρτιος 19, 2009 #3 Μάρτιος 19, 2009 πρέπει να τον κάνεις format...βάζεις dvd από vista και στην οθόνη που διαλέγεις δίσκο σου έχει στα advances options μια επιλογή new..πατας και μετά οκ και όταν τελειώσει πατάς format..έτοιμο!!!Το παλικάρι λέει πως ούτε το Partion Magic τον αναγνωρίζει. Δεν νομίζω το Partion Magic για να αναγνωρίσει έναν σκληρό πρέπει να είναι formated.unknown, μήπως να δοκίμαζες σε κάποια άλλη θύρα sata; Μήπως κάποιο jumper του σκληρού; Μήπως κάνει conflict κάποιο assigned letter από άλλη συσκευή; Δοκίμασε να αλλάξεις γράμμα από το Manage (κάνοντας δεξί click στο My Computer)
enzo Μάρτιος 19, 2009 #4 Μάρτιος 19, 2009 Control Panel ---> Επιδοσεις και συντηρηση ---> Εργαλεια Διαχειρησης ----->Διαχειρηση ΥπολογιστηΑπο δεξια εχει επιλογη "Αποθηκευση" κ μετα πατας "Διαχειρηση Δισκων τοπικα"Απο κει καντον οτι θες.... Ελπιζω να βοηθησα αν και τα εχω στα ελληνικα....
unknown Μάρτιος 19, 2009 Author #5 Μάρτιος 19, 2009 problem solved .. τον εκανα quick format απο το manage.ευχαριστω Aligator21
Spartiatis Μάρτιος 19, 2009 #6 Μάρτιος 19, 2009 Control Panel ---> Επιδοσεις και συντηρηση ---> Εργαλεια Διαχειρησης ----->Διαχειρηση ΥπολογιστηΑπο δεξια εχει επιλογη "Αποθηκευση" κ μετα πατας "Διαχειρηση Δισκων τοπικα"Απο κει καντον οτι θες.... Ελπιζω να βοηθησα αν και τα εχω στα ελληνικα....Se winXP eng... apo desktop my computer deksi click Manage/Disk Management..Αν δεν ειναι ουτε εκει κατι βρωμαει...Μιλαω παντα να μπει σε ετοιμο λειτουργικο για να δεις αν ειναι οκ ο δισκος.Αν ειναι νεο setup dokimase na exeis mono ayton kai to dvd ολα τα υπολοιπα εκτος..
enzo Μάρτιος 19, 2009 #7 Μάρτιος 19, 2009 Se winXP eng... apo desktop my computer deksi click Manage/Disk Management..Αν δεν ειναι ουτε εκει κατι βρωμαει...Μιλαω παντα να μπει σε ετοιμο λειτουργικο για να δεις αν ειναι οκ ο δισκος.Αν ειναι νεο setup dokimase na exeis mono ayton kai to dvd ολα τα υπολοιπα εκτος..Πλακα κανεις ? Τοοοσο ευκολο ???Προχθες εβαλα εναν 500αρη και εφαγα τον τοπο να βρω που ειναι το "manage" !!!!Μεσω Φαληρου πηγα παλι !!!!!:suicide2:
Aligator21 Μάρτιος 20, 2009 #8 Μάρτιος 20, 2009 problem solved .. τον εκανα quick format απο το manage.ευχαριστω Aligator21No problem :turn:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.