dpolal Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2009 Ψάχνωντας για ένα κουτί στο γνωστό μαγαζί έπεσα πάνω σε αυτό:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.809408 :-O:-O:-Ohttp://media.bestofmicro.com/AeroCool-V-Touch-Pro,4-9-112905-3.jpghttp://www.planetcomputerpisa.it/images/_Case_e_accessori/AEROCOOL-Vtouch-PRO_3.jpgΓια τα ζεστά βράδια του καλοκαιριού... :happy2:Άιντε και αιρκοντίσιον σε λίγο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
$@39@ Μάρτιος 19, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2009 Εγώ νομίζω ότι κάποιος το έχει μελετήσει και έχει ξοδέψει αρκετές ώρες για να παραδοθεί αυτό το προιόν στην αγορά. Με το μεγάλο ανεμιστήρα θα μπαίνει φουλ φρέσκος αέρας μέσα στο κουτάκι (θα είναι σαν να είναι ανοιχτό στο πλάι) με τόσα cfm που θα έχει. Πάνελ μπροστά που δείχνει στροφές και θερμοκρασίες.. εγώ πάντως μπορει να το έπαιρνα και δεν κάνω πλάκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartiatis Μάρτιος 19, 2009 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2009 Εγώ νομίζω ότι κάποιος το έχει μελετήσει και έχει ξοδέψει αρκετές ώρες για να παραδοθεί αυτό το προιόν στην αγορά. Με το μεγάλο ανεμιστήρα θα μπαίνει φουλ φρέσκος αέρας μέσα στο κουτάκι (θα είναι σαν να είναι ανοιχτό στο πλάι) με τόσα cfm που θα έχει. Πάνελ μπροστά που δείχνει στροφές και θερμοκρασίες.. εγώ πάντως μπορει να το έπαιρνα και δεν κάνω πλάκα. Οντος το κουτακι αυτο ειναι τελειο για ενα superquiet μηχανακι γραφειου η ακομα και HTPC αφου με το airflow αυτο μπορεις να το εχεις με παθητικη ψυξη και μονο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Μάρτιος 19, 2009 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2009 Στις 400 rpm βγαζει 12db....ασε και την σκονη που θα μαζευεται.....απαπα να λειπει !!:giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Μάρτιος 19, 2009 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2009 Παναγία μου!Δηλαδή άμα σου χαλάσει το καλοκαίρι ο ανεμιστήρας, μπορείς να έχεις αυτό!Πάντως από τιμούλα καλό φαίνεται εάν αναλογιστείς τον μεγάλο ανεμιστήρα και την οθονούλα.Στις 400 rpm βγαζει 12db....ασε και την σκονη που θα μαζευεται.....απαπα να λειπει !!:giveup:Δεν θα έχει καμιά σιτούλα μέσα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartiatis Μάρτιος 19, 2009 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2009 Στις 400 rpm βγαζει 12db....ασε και την σκονη που θα μαζευεται.....απαπα να λειπει !!:giveup:Ξερεις καποιο κουτι να μη μαζευει σκονι ???Εγω σε αυτο θα εφαρμοζα ενα κοματι πανι/φιλτρο και ετοιμο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Μάρτιος 19, 2009 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2009 Σιγουρα θα εχει καμια σιτουλα αλλα και παλι ειναι σαν να εχεις βγαλει το καπακι και να εχεις βαλει εναν ανεμηστηρα,σιγουρα δεν υπαρχει κουτι που να μην βαζει σκονη αλλα αυτο θα παραβαζει...μιλαμε αν δεν καθαριζεται συχνα ολα θα ειναι καλυμμενα απο σκονη,για μενα δεν ειναι προτιμηση μου,ειχα δει ενα case της ASUS και εμπαζε τρελα και με ανεμηστηρα λιγο μικροτερο απο αυτον.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartiatis Μάρτιος 19, 2009 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2009 no problem...Κομπρεσερ απο πρακτικερ και μια φορα το μηνα τα ωγαζω ολα στην αυλη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gar Μάρτιος 19, 2009 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2009 Πολύ ωραίο! επιτέλους κάποιος το σκέφτηκε! ολά παθητική ψύξη μέσα ssd και 12db!!!!!!!η σκόνη πάντως αν το έχεις λιγο ψηλά και δεν είναι το δωμάτιο στάβλος δεν είναι και τόσο πρόβλημα. ένα φύσσημα το 6μηνο και είσαι κομπλέ.κανένα ρεβιουδάκι μηπως βρήκατε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Μάρτιος 19, 2009 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2009 Τι να το κάνεις το ριβιουδάκι, εδώ τα παιδιά το δοκίμασαν και έσπευσαν να μοιραστούν τις εμπειρίες τους να 'ούμ' ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάρτιος 19, 2009 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2009 Ξερεις καποιο κουτι να μη μαζευει σκονη ??? το δικο μου.ποσοστο σκονης 3%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartiatis Μάρτιος 19, 2009 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2009 το δικο μου.ποσοστο σκονης 3%.Ενοουμε ΑΝΑΜΕΝΟ....:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Μάρτιος 19, 2009 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2009 Ενοουμε ΑΝΑΜΕΝΟ....:devil: χαχαχαχα ωραιος !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάρτιος 19, 2009 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2009 Ενοουμε ΑΝΑΜΕΝΟ....:devil:24/7 απο Σεπτεμβρη.Σχεδον μηδενικη σκονη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartiatis Μάρτιος 19, 2009 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2009 24/7 απο Σεπτεμβρη.Σχεδον μηδενικη σκονη. Στο διαστημα το εχεις?? Ελα να δεις τα δικα μου μετα απο 2 μερες με 5 σκυλια μες στο σπιτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkJL Μάρτιος 19, 2009 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2009 24/7 απο Σεπτεμβρη.Σχεδον μηδενικη σκονη.Πώς το κατάφερες αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Μάρτιος 19, 2009 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2009 Εμενα γιατι με χαλανε ολοι οι τεραστιοι πλαινοι ανεμιστηρες;Δεν προσφερουν κατι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Μάρτιος 19, 2009 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2009 Να κανω εγω μια ερωτηση απο εμπειρια ... full tower ψυχτρα χωραει μαζι με αυτο τον πλαινο ανεμιστηρα? Πχ μια Ultra 120, μια Coolermaster V8, μια Sigmatek κλπ .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Μάρτιος 19, 2009 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2009 :X: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Μάρτιος 19, 2009 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2009 Και το δικό μου εσωτερικά έχει ελάχιστη σκόνη,καθαρίζω συχνά τα φιλτράκια μου Πάντως θα ήταν ωραίο απο πίσω να μην ήταν κλειστό αλλα να είχε σίτα.Δηλαδή μπένει ο αέρας απο αριστερά και βγαίνει απο δεξιά σε όποια κενά υπάρχουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.