Jump to content

καικε το cpu?

tolis7

Recommended Posts

πριν 2 μερες εστησα ενα pc.δουλευε μια χαρα αλλα σημερα εκει που το ειχα ανοιχτο ξαφνικα εκλεισε.το ξαναναβω και βγαζει μηνυμα cpu overvoltage.μπαινω στο bios και βλεπω θερμοκρασια cpu 126 βαθμοι! το κλεινω αμεσως και βλεπω οτι δεν ειχε κουμποσει καλα η ψυχτρα.τη κουμπωνω αλλα απο τοτε το pc δεν ξεκιναει με τιποτα!

οταν παταω το power τα ανεμηστηρακια κανουν οτι πανε να γυρισουν αλλα σταματανε και το pc δεν ξεκιναει με τιποτα.

λετε να καικε το cpu? :( intel P4 630 3GHZ ειναι.ποια ειναι τα συμπτωματα του καμμενου cpu?

υποψην εκανα reset bios εβγαλα μνημες καρτα γραφικων κλπ αλλα τα ιδια

Δεν νομίζω να κάηκε ο επεξεργαστης.

Οι επεξεργαστές,και συγκεκριμένα οι pentium 4,δεν είναι ότι πήγε μια φορά 120c και κάηκε.

Για συμπτώματα καμμένου επεξεργαστή δεν ξέρω,αλλά πιστεύω ότι θα είναι αυτά του καθόλου επεξεργαστή,ανάβει κανονικά αλλά δεν κάνει τίποτα.

Δηλαδή τι να έγινε με το κούμπωμα της ψύχτρας; Να έσπασε ο επεξεργαστής,το βρίσκω περίεργο.

Να έσπασε το pcb της μητρικής; 'Ισως από την πίεση. Να χτύπησες κανέναν πυκνωτή; Και αυτό πιθανό...

Και εγώ αυτό θα σου έλεγα,ότι είπε ο mech.

Άμα δεν γίνει τίποτα,δοκίμασε τον επεξεργαστή σε άλλη μητρική,γιατί είμαι 90% σίγουρος ότι θα δουλέψει.:hmm:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.