Jump to content

UV paint και εγγυηση!

le_bron

Recommended Posts

+ Μην το κανεις θα φαινεται χαλια, ακομα και με φωτισμο....

Βασικά ένα παλικάρι θυμάμαι είχε βάλει την κοπέλα του και του πέρασε όλα τα trace πάνω στην κάρτα γραφικών με ένα μαρκαδόρο και έδειχνε υπεργαμάτα με uv...αλλά η εγγύση πάει...

Επίσης αυτές τις μπογιές τις έχω δοκιμάσει και είναι άθλιες...φωτίζουν καλά, αλλά ξεφτάει και δεν απλώνει ωραία...

Sorry για το διπλο ποστ. Απλα αν ξερει καποιος αν βγαινουν οι συγκεκριμενες μπογιες με οινοπνευμα για το ρμα ας μου απαντησει γιατι θελω να τις βαλω.

Θα σου πω εγω τι θα κανεις....

Αφου τις εχεις παραγκειλει, οταν θα σου ερθουν,

βαψε παλιο hardware που λογικα θα εχεις,

η σε μια ακρη της μητρικης η της καρτας σου

μην τα πιτσιλισεις ε!!!!

και δοκιμασε να την βγαλεις με καποιο τροπο.

Οινοπνευμα, ΑΖΑΧ οτιδειποτε !

Και ενημερωσε και εμας να ξερουμε !!!!

ΟΚ ?

OK ferrari! E enzo sorry:bigsmile: Θα σε ενημερωσω αυριο. Α, το οινοπνευμα δεν χαλαει τα κυκλωματα ε??

le_bron έγραψε:
OK ferrari! E enzo sorry:bigsmile: Θα σε ενημερωσω αυριο. Α, το οινοπνευμα δεν χαλαει τα κυκλωματα ε??

MHN ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ Μ..... ΠΑΤΑΤΑ :upside: ...

Φιλε μου απ οτι ειδα απο το εσοπ λεει να μην το βαλεις πανω στα κυκλωματα.

Το οινοπνευμα λογικα αν το στεγνωσεις κιολας δεν τα χαλαει...

Την μπογια φοβαμαι...

Εισαι σιγουρος μωρε ?

Δοκιμασε σε καμια καρτα ηχου για πεταμα η σε κανα σκληρο δεκαετιας πρωτα

και μετα στα "καλα" σου !!!!

Μην πας για καλο και τρεχεις !

:hehe:

Οχι βρε δε θα βαλω τη μπογια στα κυκλωματα μαγιακας ειμαι? Απλα λεω αν χρειαστει ποτε να καθαρισω τη μπογια (ρμα γαρ) και βαλω οινοπνευμα παιζει να χαλασει κανα κυκλωμα αν σταξει οινοπνευμα?

le_bron έγραψε:
Οχι βρε δε θα βαλω τη μπογια στα κυκλωματα μαγιακας ειμαι? Απλα λεω αν χρειαστει ποτε να καθαρισω τη μπογια (ρμα γαρ) και βαλω οινοπνευμα παιζει να χαλασει κανα κυκλωμα αν σταξει οινοπνευμα?

Κατηγορηματικα ΤΣΟΥ !!!!

Αρκει να μην ειναι στο ρευμα κ να το στεγνωσεις καλα μετα .... :)

Η μπογιά ξεβάφει με λίγο οινόπνευμα εύκολα..είχα βάψει το γύρω-γύρω pcb της vga Κάποτε και όταν ήθελα να την πάω για rma, πολύ εύκολα με μια μπατονέτα έφυγε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.