Jump to content

Συνδεση 3 υπολογιστων. 2ΧP + 1VISTA

AVAT

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους,

Προσπαθω να καταλαβω αν υπαρχει πιθανοτητα να δημιουργισω αυτο το δικτυο!

Οι 2 υπολογιστες με ΧΡ αναγνωριζονται και λειτουργουν δικτυακα χωρις κανενα προβλημα

Ο τριτος VISTA αν και βλεπει τους αλλους 2XP δεν εμφανιζεται ο ιδιος στις θεσεις δικτυου των αλλων υπολογιστων.

Ισως να ειναι κατι προφανες αλλα δυστυχως το laptop vista δεν το εχω μονιμα στο σπιτι επομενως για να μην σπαταλαω τον χρονο, ζηταω μια βοηθεια σε ποια κατευθυνση θα μπορουσα να κοιταξω για ρυθμισεις την επιδιορθωση του προβληματος.

συνδεση μεσω modem/router

και οι 3 σε ethernet port

Ευχαριστω.

Αλκης:jester:

μα το αστειο ειναι πως ο vista τα βλεπει ολα. καποια στιγμη εβγαλε ενα μηνυμα πως οι ρυθμισεισ του υπολογιστη δεν ειναι συμβατες μ αυτες του δικτυου!!!

• 4 weeks later...

από που γίνεταο αυτό skywalker? έχω το ίδιο πρόβλημα (και λίγο χειρότερα - το vista32 laptop δεν βλέπει τους XP και δεν το βλέπουν και αυτοί. Laptop ασύρματα στο router, XP PCs με ethernet.

Που το βλέπω αυτό? :wall: (δεν το "έχω" όπως καταλαβαίνεις)

Υπαρχει ένα model rοuter και πάνω του έχει 2 XP PCs σε ethernet καi ενα vista ασυρματο laptop. Τα XP PCs βλέπονται οκ. Όλα είναι στο ίδιο workgroup. To vista το ψάχνουμε...

Που το βλέπω αυτό? :wall: (δεν το "έχω" όπως καταλαβαίνεις)

Υπαρχει ένα model rοuter και πάνω του έχει 2 XP PCs σε ethernet καi ενα vista ασυρματο laptop. Τα XP PCs βλέπονται οκ. Όλα είναι στο ίδιο workgroup. To vista το ψάχνουμε...

capture2o.png

Βάζοντας τα όλα αυτά στο "ενεργό", όταν συνδέομαι σε ένα public δίκτυο σε δημόσιο χώρο, δεν με βλέπουν όλοι? Ή μήπως βλέπουν ότι έχω shared ?

Δεν χρειαζεται να τα εχεις ολα ενεργα για να σε δουν οι αλλοι.μονο το πρωτο χρειαζεται..αν παρολα αυτα τα εχεις ενεργα ολα θα σε βλεπουν ολοι και θα μοιραζεις τους δημοσιους φακελους,τον εκτυπωτη σου,κλπ στο οικιο δικτυο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.