AVAT Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2009 Καλησπερα σε ολους, Προσπαθω να καταλαβω αν υπαρχει πιθανοτητα να δημιουργισω αυτο το δικτυο! Οι 2 υπολογιστες με ΧΡ αναγνωριζονται και λειτουργουν δικτυακα χωρις κανενα προβλημα Ο τριτος VISTA αν και βλεπει τους αλλους 2XP δεν εμφανιζεται ο ιδιος στις θεσεις δικτυου των αλλων υπολογιστων. Ισως να ειναι κατι προφανες αλλα δυστυχως το laptop vista δεν το εχω μονιμα στο σπιτι επομενως για να μην σπαταλαω τον χρονο, ζηταω μια βοηθεια σε ποια κατευθυνση θα μπορουσα να κοιταξω για ρυθμισεις την επιδιορθωση του προβληματος. συνδεση μεσω modem/router και οι 3 σε ethernet port Ευχαριστω. Αλκης Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάρτιος 18, 2009 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2009 Το πρωτο που θα σου πρότεινα είναι να δεις αν βρίσκονται στο ίδιο Workgroup Link to comment Share on other sites More sharing options...
AVAT Μάρτιος 18, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2009 μα το αστειο ειναι πως ο vista τα βλεπει ολα. καποια στιγμη εβγαλε ενα μηνυμα πως οι ρυθμισεισ του υπολογιστη δεν ειναι συμβατες μ αυτες του δικτυου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Απρίλιος 15, 2009 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2009 Για δες εδω: http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2093531&postcount=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganastasiou Απρίλιος 15, 2009 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2009 Δώσε για IP 192.168.1.1 στο 1ο PC 192.168.1.2 στο 2ο και 192.168.1.3 στο 3ο.Για Μάσκα υποδικτύου σε όλα την 255.255.255.0Και όπως είπε ο Sirdiman να είναι στο ίδιο workgroup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skywalker Απρίλιος 16, 2009 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2009 ε περιμενε ενεργοποιησες στα vista την επιλογη της εμφανισης δικτυων-share files?γιατι αν δεν ειναι ενεργοποιημενη η επιλογη εμφανιση δικτυων δεν θα μπορουν να σε δουν οι αλλοι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Απρίλιος 16, 2009 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2009 από που γίνεταο αυτό skywalker? έχω το ίδιο πρόβλημα (και λίγο χειρότερα - το vista32 laptop δεν βλέπει τους XP και δεν το βλέπουν και αυτοί. Laptop ασύρματα στο router, XP PCs με ethernet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Απρίλιος 16, 2009 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2009 στο network and sharing center(προφανως vista) το δικτυο στο οποιο συνδεθηκε το visto-pc ειναι public ή private?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Απρίλιος 16, 2009 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2009 Που το βλέπω αυτό? (δεν το "έχω" όπως καταλαβαίνεις) Υπαρχει ένα model rοuter και πάνω του έχει 2 XP PCs σε ethernet καi ενα vista ασυρματο laptop. Τα XP PCs βλέπονται οκ. Όλα είναι στο ίδιο workgroup. To vista το ψάχνουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Απρίλιος 16, 2009 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2009 ψιλοευκολη διαδρομη -> control panel->network and sharing centerΜολις το κλικαρεις 8α το δεις λιγο κατω απο το σχεδιαγραμμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Απρίλιος 16, 2009 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2009 sp3 στους υπολογιστες με xp εβαλες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
skywalker Απρίλιος 16, 2009 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2009 Που το βλέπω αυτό? (δεν το "έχω" όπως καταλαβαίνεις)Υπαρχει ένα model rοuter και πάνω του έχει 2 XP PCs σε ethernet καi ενα vista ασυρματο laptop. Τα XP PCs βλέπονται οκ. Όλα είναι στο ίδιο workgroup. To vista το ψάχνουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Απρίλιος 21, 2009 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2009 Βάζοντας τα όλα αυτά στο "ενεργό", όταν συνδέομαι σε ένα public δίκτυο σε δημόσιο χώρο, δεν με βλέπουν όλοι? Ή μήπως βλέπουν ότι έχω shared ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
skywalker Απρίλιος 22, 2009 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2009 Βάζοντας τα όλα αυτά στο "ενεργό", όταν συνδέομαι σε ένα public δίκτυο σε δημόσιο χώρο, δεν με βλέπουν όλοι? Ή μήπως βλέπουν ότι έχω shared ?Δεν χρειαζεται να τα εχεις ολα ενεργα για να σε δουν οι αλλοι.μονο το πρωτο χρειαζεται..αν παρολα αυτα τα εχεις ενεργα ολα θα σε βλεπουν ολοι και θα μοιραζεις τους δημοσιους φακελους,τον εκτυπωτη σου,κλπ στο οικιο δικτυο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.