Jump to content

Θόρυβος στα Logitech X530

pas2007

Recommended Posts

Καλησπέρα σας.

Έχω εδώ και αρκετά χρόνια αυτά τα ηχεία και παρατηρώ θόρυβο σε αυτά όποτε π.χ. ανοιγωκλείνω έναν διακόπτη για φως ή ενεργοποιείται κάποια ηλ.συσκευή.

Τα θέμα είναι πως και σε έναν φίλο που τα έχει αυτά τα ηχεία συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Τα δικά μου ηχεία τα έχω δοκιμάσει σε μια παλιά και σε μία καινούρια ηλ. εγκατάσταση αλλά γίνεται το ίδιο. Δεν δημιουργείται κάποιο πρόβλημα αλλά είναι ενοχλητικό κάπου κάπου. Παλιότερα είχα ρωτήσει κάποιυς ειδικούς και μου είπαν να ελέγξω την γείωση κάτι που δεν έχω κάνει ακόμα και μια άλλη ιδέα ήταν να πεί κάποιο φίλτρο (αν υπάρχει) στην είσοδο των ηχείων κάτι που δεν έχω ψάξει ποτέ.

Πως προκαλείται αυτό?

Τι λέτε να κάνω?

Πείτε μου τι νομίζετε.

Ευχαριστώ.

Δεν φταίει ούτε η ηλεκτρική εγκατάσταση του σπιτιού σου,ούτε η γείωση (αφου δεν την αγγίζουν καν),ούτε κάτι άλλο... Φταίει η Logitech!!!

Το φαινόμενο δεν είναι καθόλου σπάνιο,ειδικά τα z-5500 και τα x-530 είναι άστα να πάνε μιλάμε,μάλιστα τα z-5500 πιάνουν και ραδιόφωνο.:tomato:

Αν ψάξεις θα βρεις χιλιοσυζητημένα θέματα σε ξένα forums.

Ας πούμε δες εδώ.

Τώρα για λύση δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια... Πάντως καλύτερα να επικοινωνήσεις με την logitech. :T:

http://www.logitech.com/index.cfm/contact/&cl=us,en

Tο πρόβλημα είναι καθαρά των ηχείων. Ίσως καταφέρεις κάτι αλλάζοντας μπρίζα ή βάζοντάς τα σε ups.

Το έχει αναγνωρίσει και η logitech και έκανε επιστροφή χρημάτων σε όσους τα επέστρεφαν.

(τα z-5500 τα αντικαθιστούσε με νέα version)

Καλησπέρα σας.

Το θέμα είναι ότι έχω κάνει τα παραπάνω 2. Έχω αλλάξει τη μπρίζα και τώρα τα έχω σε UPS αλλά συνεχίζεται ο θόρυβος. Δεν ξέρω λέτε να αλλάξω και το πολύμπριζο? Αλλά αφού το ups δεν μπορεί να κάνει κάτι. Θα επικοινωνήσω με την Logitech όπως και να'χει.

Ευχαριστώ πολύ.

Δεν θα λύσεις τίποτα με αλλαγή πολύμπριζου!:p

Το πρόβλημα είναι στα ηχεία λόγο design που δεν έχει θωράκιση,δεν είναι παρεμβολές από την πρίζα,με το που ανάβει κάτι αρχίζει και κάνει παρεμβολές στον ενισχυτή.

Αυτό δεν γίνεται στα άλλα ηχεία επειδή ο ενισχυτής τους είναι θωράκισμένος εκεί μέσα και δεν επηρεάζεται.:rolleyes:

Το καλύτερο είναι να σου πει τι να κάνεις η logitech,τα z-5500 τα άλλαζαν δωρεάν,και απ'ότι είχα ακούσει κράταγες subwoofer κτλ,με αυτά δεν ξέρω τι γίνεται.:T:

Ελεος με αυτά τα ηχεία. Έχω τα 530 και εγώ και έχω αντίστοιχο πρόβλημα. Μερικές φορές ακούγεται δυνατά τοθ τσακ αφού τρομάζω. Μια χαρά ηχεί να εχω ένα τετιο προβλημα :angry:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.